jaajo linnonmaa teki hyväntekeväisyystempauksen

Jaajon uusi bisnesidea: Jaajon Jöpökkä -makkara!

02.01.2017 05:30

Radioääni ja juontaja Jaajo Linnonmaa kertoo, että hyväntekeväisyys on lähellä hänen sydäntään. Isäksi tulemisen myötä hän sanoo kokevansa haikeutta erityisesti joulun alla.

– Minulla on usein tunteet pinnassa, koska tiedän Suomessa olevan paljon isiä ja äitejä, jotka rakastavat omia lapsiaan aivan yhtä paljon kuin minä, mutta elämäntilanteensa takia eivät pysty tarjoamaan haluamaansa joulua lapsilleen.

Niinpä Seiska toteutti Jaajon kanssa joulun alla hyväntekeväisyystempauksen. Ensimmäiseksi suuntasimme tapaamaan Helsingin kuuluisinta lihatukkuria Veijo Votkinia.

– Kuules Jaajo, kun Jethro Rostedtilla on se Jethron Jämäkkä -nimikkomakkara, niin pitäisikö meidän tehdä sinun kanssasi Jaajon Jöpökkä -makkara, Veijo tiedusteli pilke silmäkulmassa.

Bisnesidea ei lähtenyt siltä istumalta lentoon, mutta herrat sopivat, että Votkin lahjoittaa Jaajolle kolmisenkymmentä kypsää herkkukinkkua, jotka voitaisiin jakaa apua tarvitseville. Kinkut pakattiin autoihin, jonka jälkeen suuntasimme Helsingin Hakaniemen Elokoloon tapaamaan kylänmiehiä ja -naisia.

Kinkut kävivät kuin kuumille kiville, ja kimppakuvia otettiin kiihtyvällä tahdilla. Laulaa lurauttivatpa tyytyväiset kinkunsaajat Jaajolle vielä Porsaita äidin oomme kaikki -kappaleen ensisäkeistönkin!

Apua seitsemän lapsen yh-äidille

Jaajo ei tyytynyt pelkkään kinkkujen jakoon, vaan otti yhteyttä jouluapua.fi -palveluun, josta löytyi taloudellisissa vaikeuksissa painiva vantaalaisperhe.

Sairaanhoitajaksi opiskelevalla Paula Palosaarella, 41, on peräti seitsemän lasta, joista viisi asuu vielä kotona.

Paulan ja lasten ilo oli käsin kosketeltavissa, kun Jaajo-pukki kolkutti heidän oveensa. Paula oli toivonut ruoka-apua perheelleen, mutta herkkujen lisäksi Jaajo oli järjestänyt heille jotakin suurempaa.

Tv-tähdellä oli nimittäin mukanaan muun muassa Gigantista hankittu 55-tuumainen taulutelevisio, Xbox One -pelikonsoli ja älypuhelimet perheen vanhimmille lapsille.

Lapset ja äiti olivat lahjoista haltioissaan, eikä muillakaan ollut valittamista:

– Tästä tuli kyllä todella hyvä fiilis, Jaajo hehkutti Seiskalle. 

 

Teksti: panu hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!