Jaajo uudesta virtuaalibisneksestään: Tarjoamme Matkamessujen edullisimmat matkat!

Uutiset | 20.01.2017 09:50

Palkittu radiopersoona Jaajo Linnonmaa elää kiireistä perheenisän elämää. Kolmen pienen lapsen isä aloittaa ensi viikolla Haluatko miljonääriksi? -sarjan uusien jaksojen kuvaukset.

- Uudet jaksot on tarkoitus kuvata kahdeksassa päivässä. Kevään olen kiinni radio- ja tv-töissä, minkä lisäksi minulla on myös muita bisneksiä, Jaajo kertoo Seiskalle.

Muilla bisneksillä Jaajo tarkoittaa kuukausi sitten lanseerattua Virtual Traveller -mobiilisovellusta, jota hän oli markkinoimassa eilen torstaina (19.1.) alkaneilla Helsingin Matkamessuilla. Ilmaisen sovelluksen avulla käyttäjä voi matkustaa eri puolilla maailmaa kotisohvalta käsin. 

- Teimme sovelluksen eteen töitä vuoden verran ennen sen lanseeraamista. Meillä on nyt 5 000 käyttäjää ja ihannehan olisi, että käyttäjiä olisi tuplamäärä messujen jälkeen. Uskon, että tarjoamme matkamessujen edullisimmat matkat, sillä käyttäjä pääsee sovelluksen avulla matkustamaan ilmaiseksi paikasta toiseen, Jaajo naurahti.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!