Jaajo ja JVG rymyraveissa – rellestivät Kossukurvissa!

Uutiset | 08.06.2017 11:52

Tukholmassa Solvallan raviradalla vuosittain järjestettävä Elitloppet on yksi maailman legedaarisimmista ja arvostetuimmista ravikilpailuista.

Radio Suomipopin tähtijuontaja Jaajo Linnonmaa tunnetaan puolestaan ravifanaatikkona, joka osaa pitää hauskaa. Hänen järjestämästään raviristeilystä Tukholman Elitloppetiin syntyikin toissa viikonloppuna (26.5. alkaen) railakas ravikeitos, josta Seiskallekin tihkui hulvattomia vinkkejä.

– Olivathan ne kosteat kolme päivää, mutta kaikilla oli hauskaa ja hyvä meno päällä, Jaajo naureskelee Seiskalle.

Hän järjesti ravikansalle suunnatun Elitloppet-risteilyn yhdessä lumilautailija ja raviohjastaja Janne Korven kanssa. Kaksikon ensimmäinen yhteistyössä syntynyt risteily oli menestys, ja se myytiin loppuun.

Kossukurvin kuvernööri

Tukholmaan ja takaisin seilasi myös värikäs joukko Jaajon julkkiskavereita, muun muassa trubaduurit Arttu Wiskari, Ilpo Kaikkonen sekä Suomipopin radioaalloiltakin tuttu Hovimuusikko Ilkka. Kaikki myös esiintyivät risteilyllä. Suomenlahden länsirannalla ravikansaa odotti yllätys, kun Arlandan lentoasemalta paikalle pölähtäneet JVG:n  Jare ja VilleGalle liittyivät iloiseen joukkoon.

Ravikansa raportoi Ruotsista, että niin julkkikset kuin tavalliset ravireissaajat rellestivät vallattomasti railakkaissa tunnelmissa.

– Solvallan radalla suomalaisilla on oma Kossukurviksi kutsuttu katsomo. Jaajo toimi esimerkillisesti sen katsomon kuvernöörinä, raviradalta ylistetään.

Lue uudesta Seiskasta yksityiskohdat reissusta - lehdestä löydät myös kuvat reissulta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!