fbq
Uutiset
21.12.2017 11:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Jaajo Linnonmaa
Jaajo Linnonmaa paljasti, miltä hän näyttäisi kauneuskirurgian jälkeen - katso ennen ja jälkeen -kuvat!
Uutiset
21.12.2017 11:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Nykypäivänä kuvankäsittelyohjelmat eivät ole enää pelkästään ammattilaisten käytössä. Maailman suosituimman kuvan muokkaamiseen tarkoitetun ohjelman Photoshopin lisäksi älypuhelimiin saa applikaatioita, joilla saa muokattua itsestään pois "ne kriittiset viisi kiloa" sekä siloiteltua otsaryppyjään.

Muokkausohjelmien lisäksi eri palvelimien filtterit ovat nopea tapa fiksata kuontaloa - unohtamatta tietenkään ikivanhaa tapaa maskeerausta, jolla pystyy korostamaan ja varjostamaan kasvonpiirteitä. 

Lue lisää: SABINA SÄRKKÄ JÄI KIINNI ROIMASTA KUVANKÄSITTELYSTÄ INSTAGRAMISSA: ROMANTTISEN KUVAN TOTUUS PALJASTUI KIHLATUN JULKAISUSTA - KATSO!

Radio- ja televisiojuontajana tunnettu Jaajo Linnonmaa, 39, valotti Instagram -seuraajiaan siitä, mitä kuvankäsittely ja maskeeraus saavat aikaan. 

 Hei ystävät, vasemmalla minä ennen maskia ja oikealla Nelosen graafikon näkemys miltä voisin näyttää muutaman naamaoperaation jälkeen, Jaajo kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Noin ne naisetki maskilla miehiä huijaa, Jaajon Instagram -seuraaja kommentoi kuvaa. 

Lue lisää: JAAJO LINNONMAA PUHUI HALVENTAVASTI RADION NAISJUONTAJASTA - NYT PUHUU NELOSEN RADIOPOMO: "JAAJO ARVIOI KUUNTELIJANA, SE OLI HUMORISTINEN HEITTO!"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »