fbqJaajo Linnonmaa juhli Radiogaalan jatkoilla! Suosikkijuontaja talutti mysteerikaunotarta – paljonkertovat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Jaajo Linnonmaa poistui Radiogaalasta.

Jaajo Linnonmaa juhli Radiogaalan jatkoilla! Suosikkijuontaja talutti mysteerikaunotarta – paljonkertovat kuvat!

Uutiset | 28.03.2019 06:01

Perinteistä Radiogaalaa juhlittiin Helsingin Messukeskuksessa viime perjantaina. Punaisella matolla nähtiin muun muassa Sami Kuronen, Ellen Jokikunnas, Jaajo Linnonmaa ja Tinni Wikström.

Bileet Messukeskuksessa jatkuivat yli puolenyön. Osa vieraista, kuten Tuomas Enbuske, kuitenkin poistui paikalta jo ennen kuin viimeiset pystit oli jaettu.

Lue myös: Suomen suosituin radioääni Jaajo Linnonmaa takoo hirmutiliä – Anni Hautalan tulot kalpenevat juontajaparin rinnalla!

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa oli illan viimeisten juhlijoiden joukossa. Messukeskuksesta puolenyön jälkeen lähtiessään Jaajo otti tukevan otteen vaalean naisen kädestä ja herrasmiehen elkein talutti juhlatuulella ollutta seuralaistaan.

Jaajo ja nuori nainen lähtivät Radiogaalasta yhtä matkaa.
Jaajo ja nuori nainen lähtivät Radiogaalasta yhtä matkaa.

 

Kävely tuotti tuesta huolimatta naisseuralaiselle vaikeuksia, ja hän olikin keikahtaa pää edellä katuun askeleita hakiessaan.

Jaaja ja seuralainen poistuivat Radiogaalasta.

Jaajolla sen sijaan oli tasapainotus hyvin hallussa: blondin roikkuessa hänen vasemmassa kädessään oli oikeassa kädessä pullo punaviiniä!

Lue myös: Herranjestas, Jaajo Linnonmaa mukana kahdeksassa firmassa – Jaajo Oy teki 60 000 euroa voittoa!

Jaajo: Talutin Tinniä!

Seiska tavoitti Jaajon, joka kommentoi gaalaillan kulkua.

– Menimme Nelosen porukan kanssa bussilla Skohaniin jatkoille. En oikein tiedä mistä on kyse, varmaan talutin Suomipopin iltapäiväjuontajan Tinnin bussiin, Jaajo kommentoi Seiskalle.

Paparazzikuvissa Jaajon rinnalla kuitenkin kulkee nainen, jolla on kiharat hiukset, kun gaalassa Tinni esiintyi suorissa hiuksissa. Myös Tinnin ja tuntemattomaksi jääneen vaaleaverikön juhlatamineet ovat kuvissa aivan erilaiset.

Tältä Tinni näytti Radiogaalan punaisella matolla.
Tältä Tinni näytti Radiogaalan punaisella matolla.

 

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:M. TUBLI-PHOTOS ja Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!