Jaajo Linnonmaa Seiskalle: Saamme kolmannen lapsen!

Uutiset | 30.08.2016 17:14

Ruuhkavuosissa painiskeleva radio- ja tv-juontaja Jari ”Jaajo” Linnonmaa, 38, vahvistaa Seiskalle, että tiedossa on taas iloinen perhetapahtuma. Jaajo ja hänen lääkärivaimonsa Maija ovat saamassa perheenlisäystä. Vuonna 2013 avioituneella pariskunnalla on jo entuudestaan joulukuussa 2014 syntyneet kaksostytöt.

– Ei kai nyt noin kivaa uutista voi kieltääkään, mutta sen enempää en henkilökohtaisia asioitani halua julkisuudessa kommentoida, Seiskan tavoittama hyväntuulinen Jaajo kertoo tulevasta lapsestaan.

 

 

Kiireinen juontaja on kertonut julkisuudessa vanhemmuuden aiheuttamista paineista. Muun muassa yölliset heräämiset ovat verottaneet unta. Aamuohjelma Aamulypsyä Suomipop-radiokanavalla vetävällä Jaajolla on paljon työkiireitä, eikä kahden pienen lapsen kanssa elettävä arki ainakaan helpotu, kun uusi perheenjäsen tulee talouteen.

Monena vuonna valtakunnan parhaaksi radiojuontajaksi valittu Jaajo on myös yksi pääosan esittäjistä Luokkakokous 2 - Polttarit -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa marraskuussa. Jaajon isännöimä huippusuosittu Haluatko miljonääriksi -tv-visailu puolestaan palaa ruutuun Nelosella ensi lauantaina (3.9.).

Syyskuussa on myös meneillään Aamulypsyn 10-vuotiskiertue, joka vie kansansuosikkia ympäri Suomea. Työkiireitä miehellä siis ainakin riittää.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!