Jaajo: Ennen minulta kyseltiin vinkkejä baareista, nyt lastenhoidosta!

Uutiset | 15.01.2017 19:00

Seiska jututti joulun alla Suomen suosituimpiin radioääniin kuuluvaa Jaajo Linnonmaata.

Viime vuonna kolmannen lapsensa saanut Jaajo kertoi nauttivansa isyydestä täysin siemauksin.

- Ennen mietin aina, kun joku frendi sai lapsen, että sen kaverin elämä oli sitten siinä. Nykyään tiedän, että siitä se elämä vasta alkaa. Hassua, miten kahdessa vuodessa tilanne on muuttunut niin, että kaverit kyselevät minulta lastenhoitovinkkejä. Ennen tiedustelut liittyivät siihen, mikä on kaupungin paras yökerho!

Alkuilta kuuluu lapsille

Jaajo pyrkii joka päivä lopettamaan työt viimeistään puoli neljältä ja viettämään loppupäivän lastensa kanssa

- Kaksosten kanssa varsinkin touhutaan sitä sun tätä. Meillä ei vielä ole varsinaisia yhteisiä harrastuksia, mutta muutaman kerran viikossa otan tytöt mukaan ja lähdemme yhdessä tekemään ruokaostoksia. Meiltä kuluu helposti pari tuntia tutkiessa kaupanhyllyjen ihmeellisyyksiä.

Jaajon marraskuussa syntynyt kuopus ei vielä osaa arvostaa isänsä julkisuutta, mutta vuonna 2014 syntyneet kaksostytöt ovat jo huomanneet asian.

- Hauskaa huomata, miten tytöt reagoivat siihen, että isin naama on vaikkapa kahvipaketin kyljessä. Lapset ovat myös tottuneet siihen, että isi saattaa ottaa kauppareissulla kaverikuvan jonkun fanin kanssa. Lisäksi käymme lähimetsässä illalla taskulamppujen kanssa katselemassa ja kuuntelemassa eläimiä.

Isyys yllätti

Jaajo ei arvannutkaan, miten mukavaa isänä oleminen on.

- Vaikka monet ystävät olivat kertoneet minulle etukäteen isyyden tuomista iloista, on isänä oleminen ollut kuviteltuakin suurempi kokemus. Miten omia lapsiaan voikaan rakastaa niin paljon!

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!