Jenna Lehtimäki kärsi kiusaamisesta.

”Jää ikuisesti mieleen!” Mallikaunotar Jenna Lehtimäki kärsi vakavasta koulukiusaamisesta – pilapuheluita ja törkyviestejä!

08.09.2019 20:23

Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki, 27, kertoi kärsineensä koko kouluaikansa rajusta kiusaamisesta. Uuteen kouluun ekaluokkalaisena mennyt Jenna oli kiusaajille helppo uhri.

– En tuntenut koulusta ketään aiemmin ja olin luonteeltani ujo, se oli vaikea lähtökohta. Kaikilla oli jo valmiit kaveripiirit.

Lue lisää: Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki avautuu rajusta kiusaamisesta: Pilkattiin ylipainon takia!

Kiusaaminen ei mennyt koskaan fyysiseksi vaan oli luonteeltaan henkistä alistamista.

– Minua ei otettu leikkeihin mukaan ja haukuttiin läskiksi tai rumaksi. Tuollainen jää ikuisesti mieleen.

– En lintsannut koulusta koskaan kiusaamisen takia, mutta monet itkut olen sen takia itkenyt. Miksi en kelvannut sellaisena kuin olin, Jenna suree.
– En lintsannut koulusta koskaan kiusaamisen takia, mutta monet itkut olen sen takia itkenyt. Miksi en kelvannut sellaisena kuin olin, Jenna suree.

 

Kaikista pahinta olivat liikuntatunnit, jolloin kiusaajaporukka käytti klassisia kiusaamisen menetelmiä.

– Minut valittiin joukkueeseen aina viimeisenä tai supateltiin, että ei valita tuota. Sain tosissani tsempata, että menin kouluun niinä päivinä, kun oli liikuntaa, Jenna kertoo kyyneleet silmissä.

Lue myös: Upeat kuvat! Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki on uusi kauneuskuningatar: ”Kotiovelta ei tulla ketään hakemaan!”

Nettikiusaamista

Yläasteelle mentäessä kiusaaminen muutti muotoaan. Sosiaalinen media teki tuloaan, ja kiusaaminen siirtyi nettiin ja vapaa-ajalle.

– Silloin IRC-galleria oli suosittu, minua haukuttiin siellä ihan nimellä. Lisäksi minulle soiteltiin pilapuheluita tai laitettiin ikäviä tekstiviestejä. Joskus pyydettiin puistoon mukaan, mutta kun menin sinne, siellä ei ollutkaan ketään.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!