Uutiset

JVG:n Jare ja VilleGalle lyttäävät Jodel-sovelluksen keskustelut: Käy sääliksi tyyppejä, joista siellä kirjoitetaan!

24.09.2017 10:11

Räppärikaksikko JVG eli Jare, 29, ja VilleGalle, 29, julkaisivat kaikkien yllätykseksi ilman mitään ennakkomarkkinointia Popkorni-albumin, jonka 11 kappaletta nousivat Spotifyn Suomen soitetuimpien kappaleiden top 12 -listalle. Samalla räppärikaksikko rikkoi Spotify-ennätyksen.

- Vähän pelotti, onko siinä liikaa musiikkia kerralla. Fanit reagoivat kuitenkin hyvin, ja somessa tuli paljon hyvää palautetta. Jengi laittoi Snapchatissa viestinä lempikappaleita. Oli hieno fiilis, kun niitä oli laidasta laitaan, kaksikko kertoi Kummien Elämä lapselle -konsertissa.

Ahkeria somettajia

Sekä Jare että VilleGalle ovat ahkeria sosiaalisen median käyttäjiä ja näin ollen päästävät fanit seuraamaan heidän arkeaan.  

- Minusta on hauskaa antaa itsestä arkipuoli, ja ihmiset varmasti tykkäävät siitä, kun se ei ole suunnitelmallista. Välillä saattaa tulla vähän ylilyöntejä, mutta sitä ei pidä ottaa vakavasti. Aina kuitenkin joku pahoittaa mielensä, VilleGalle harmittelee.

- Ei someen kaikkea törkyä viitsi laittaa. Jälkeenpäin saattaa tulla fiilis, oliko joku video liikaa, kun on kaiken ikäisiä seuraajia. Onneksi Snapchat-tarinat kestävät vain päivän ja häviävät sitten, Jare naureskelee.

Lukevat keskustelupalstoja

Molempien elämästä spekuloidaan keskustelupalstoilla ja nuorten suosimassa Jodel-sovelluksessa, jonne kuka vain voi kirjoittaa anonyymisti.

- Kyllä sitä tulee luettua, mutta se on aika ala-arvoista läppää. Välillä käy sääliksi tyyppejä, joista siellä kirjoitetaan. Jengi on niin kateellisia. Toivon, että joku päivä kirjoittajien kasvot pamahtaisi esiin, VilleGalle sanoo.

Kundien tuoreella Popkorni-albumilla räpätään myös Jodelista. Kuuntele!

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!