Uutiset

Itsetunto kunnossa! Juhani Tamminen muistuttaa saavuttaneensa yhden rajapyykin jo kauan ennen Teemu Selännettä ja Jari Litmasta – ”On edelläkävijöitä ja perässähiihtäjiä!”

27.05.2020 17:13

Suomen Turussa on tulevana tiistaina (26.5.) syytä suureen juhlaan, sillä Suomi-kiekon elävä legenda Juhani Tamminen täyttää tuolloin kunnioitettavat 70 vuotta. Intohimoisena ja sivistyneenä urheilumiehenä Tami on aina ollut ahkera kirjojen kuluttaja.

– Opin lukemaan jo neljävuotiaana, mutta urheiluelämäkerroista oli siihen maailmanaikaan turha haaveilla. Olisin helvetin mielelläni lukenut Aulis Rytkösen tai Pertti ”Pepita” Niemisen tarinan, Tami tuhahtaa.

Lue myös: Suomi-kiekon tienraivaajalle jäi pelkkä luu käteen! Juhani Tamminen nykytähtien miljoonatienesteistä: ”Ei kateuden häivääkään!”

– Tällä kirjallisuuden saralla vasta oma Aurinkokuningas-kirjani räjäytti pankin, sitähän myytiin yli 100 000 kappaletta. Nykyäänhän näitä elämäkertoja ilmestyy kuin sieniä sateella!

– Kaikki kunnia Selänteelle ja Litmaselle, mutta fakta on, että minä julkaisin oman elämäkertani jo vuonna 2000. On edelläkävijöitä ja sitten on perässähiihtäjiä. Piste.

Lue myös: Paljonkertova kuva! Näin timanttisessa tikissä Juhani Tamminen oli huippuvuosinaan: ”Tehkääpä nykypäivän veljet perässä!”

LUE LISÄÄ 70 VUOTTA TÄYTTÄVÄSTÄ TAMISTA TUOREIMMASTA SEISKASTA!

 

 

Teksti:Eetu Ampuja, Turku
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!