mikko leppilampi

Itsenäisyyspäivä herkisti Mikko Leppilammen – muisteli edesmennyttä pappaansa: ”Päästettiin iästä ikuisuuteen viime vuonna”

Uutiset | 06.12.2020 21:31

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi, 42, muistelee sosiaalisessa mediassa edesmennyttä pappaansa. Näyttelijänäkin työskennellyt Mikko paljastaa, että sukulainen nousee ajatuksiin itsenäisyyspäivän aikana. 

- Itsenäisyyspäivä nostaa ajatuksiin Papan tarinat niistä hetkistä ja ajasta, kun siitä taisteltiin ja sitä koko maan ja kaikkien sen kansalaisten voimin hengellä puolustettiin. Siitä ei kuitenkaan niin pitkä aika ole, Mikko kertoo.

Sukulaisensa lisäksi hän ylistää sotiemme veteraaneja, ja muistuttaa, kuinka paljon heiltä voi vielä nuoremmat oppia. 

Lue myös: Mikko Leppilampi hurjasteli 156 km/h satasen alueella - selitti mahtisakot 400 euroksi tulojen romahduksella: 22 000 euron kk-palkka oli muuttunut 2 000 euroksi - näin Mikko kommentoi! 

- Pappa päästettiin iästä ikuisuuteen viime vuonna ja vasta nyt 1. marraskuuta sinne seuraksi saateltiin Mannerheim-ristin ritareista viimeinen, Tuomas Gerdt. Keskuudessamme on vielä lukuisia miehiä ja naisia, jotka ovat nämä ajat kokeneet, läpi eläneet ja niistä nousseet. Meillä muilla on edelleen ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla näitä tarinoita suoraan heidän kertomanaan. Käytetään se mahdollisuus, kysytään ja kuunnellaan, kun vielä saamme. Ehkä niistä voisi saada hieman uskoa ja perspektiiviä myös tämän vallitsevan ajan käsittelemiseen. 

Mikko nostaa esille erityisesti sen, miten hänen pappansa sukupolvi selvisi sodista. Toinen asia, mitä hän korostaa on, kuinka sama sukupolvi vielä rakensi kotimaamme nykyiseen muotoonsa. 

Lue myös: Hemmottelua huonepalveluaamiaisella! Mikko Leppilampi ja Beata Papp viettivät romanttista laatuaikaa Helsingin ökyhotellissa - kuvat! 

Lue myös: BB-Vili on Mikko Leppilammen ja Leo Stillmanin ulkonäöllinen risteytys! "Vedän jäätäviä kännejä, mutta minulle ei tule krapulaa!"

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!