Hyppää pääsisältöön
Neumannilla on kaksi poikaa.

”Isyyttäni epäiltiin!” Suurin pudottaja -tähti Neumannilla on kaksi teini-ikäistä poikaa – ”Jouduin vuosia todistamaan, että olen hyvä isä!”

Suurin pudottaja -ohjelmassa mukana ollut laulaja Pertti "Nipa" Neumann, 60, matkusti lokakuussa juhlittujen syntymäpäiväjuhlallisuuksien jälkeen lomalle Lontooseen poikiensa Noelin, 14, ja Mishan, 13, kanssa.

Lue myös: Säästyi sakoilta! Synttäreitään juhlinutta Neumannia kuskattiin öky-Lamborghinilla – kuva!

Nipa erosi lastensa äidistä, kampaamoyrittäjä Diana Neumannista vuonna 2010. Hän muistaa, kuinka hänen isyyttä epäiltiin suhteen päättymisen jälkeen.

– Jouduin vuosia todistamaan, että olen hyvä isä ja pystyn kantamaan vastuun lapsista. Näin jälkeenpäin voin sanoa, että minulla ei ole ollut missään vaiheessa kundien kanssa vaikeuksia. Olen laittanut heidät aina etusijalle, vaikka viikonloppuni ovat menneet tienpäällä, Nipa sanoo.

Lontoon-reissun jälkeen Nipa pääsi kartalle, millaisia vaatteita nuoret haluavat käyttää.
Lontoon-reissun jälkeen Nipa pääsi kartalle, millaisia vaatteita nuoret haluavat käyttää.

 

Lue myös: ”Naisilta yhteydenottoja!” Neumann haluaa pysyä uskollisena kumppanilleen – ”Olen hankala ihminen!”

Lapset asuvat alkuviikot Nipan ja hänen uuden kumppaninsa luona ja loppuviikot Diana-äitinsä luona.

– Olemme onnistuneet Dianan kanssa eron jälkeen sopimaan lasten asioista. Sovimme aikoinaan, että meidän välit saa mennä syteen tai saveen, mutta huolehdimme molemmat siitä, että lapsilla on hyvä ja turvallista olla.

Katso kuvat Nipan ja poikien Lontoon-matkasta Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Ilpo Musto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!