Iskelmäori Frederik laittoi korkin kiinni – ”Olisin varmasti kuollut vuosia sitten!”

Uutiset | 30.12.2019 07:58

Playa del Inglésin rantakadulla päivystää päällisin puolin hyväkuntoinen iskelmäori. Kymmenet keikkavuodet eivät juuri näy Frederikin kasvoista, osin ehkä siksi, että nytkin hän kittaa pelkkää kevytlimsaa.

Laulaja muisteli Seiskalle traagisesti menehtyneen ystävänsä, Jamppa Tuomisen, kohtaloa.

Lue lisää: ”Viinamäärät olivat suorastaan kauheita!” Frederik suree ystävänsä Jamppa Tuomisen traagista kohtaloa

– Kyllähän Jampan kohtalo pysäytti, eikä hän ollut ainoa laulaja, jonka viina on vienyt mennessään, jo vuosia raittiina pysytellyt Reetu huokaa.

– Jos olisin jatkanut viinan vetämistä, olisin varmasti kuollut jo viisi vuotta sitten. Sen kanssa kun läträä, on pomminvarmaa, ettei näe 70- tai ehkä 60-vuotispäiviäänkään. Tajuttuani tämän olen saanut lisää elinvuosia, samoin syömällä terveellisesti ja harrastamalla mahdollisimman paljon liikuntaa.

Lue myös: Frederik yritti auttaa pedofilia-skandaalissa ryvettyneen Jamppa Tuomisen takaisin Suomeen – ”Raukka ei osannut edes kieltä”

Lääke unettomuuteen

Frederik korostaa, etteivät miestä vahvempi ja kova keikkatahti liity toisiinsa pelkästään siksi, että artistit nauttisivat huvikseen väkeviä.

– Kun on antanut kaikkensa keikalla, adrenaliiniryöppy jää päälle. Sen jälkeen ei saa unta millään, mutta siihen on yksi loistava lääke: pullo Koskenkorvaa. Moni ottaa viinaa, ja vetää sitä aamuun asti. Se on ikävä juttu.

Seiska Kanarialla.

Teksti:Eetu Ampuja, Gran Canaria
Kuvat:Angel Medina Garcia
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!