Uutiset

Iskelmäkuningatar osui kultasuoneen! Kaija Koon bisnes hurjassa nousussa!

21.06.2019 19:01

Kaija Koon yrityksellä Kaija Koo Tuotanto Oy:llä pyyhkii mainiosti. Firma tuotti viime vuonna hieman yli 277 000 euron voiton. Vuonna 1994 perustettu yhtiö sai aikaan lähes 676 000 euron liikevaihdon.

Bisneksen koko on harpannut reilusti vuodesta 2017, jolloin voittoa tuli noin 127 600 euroa liikevaihdon oltua hieman yli 412 000 euroa.

Tilinpäätösraportin mukaan Kaijan firmassa maksettiin viime vuonna lähes 50 000 euroa vähemmän henkilöstökuluja edellisvuoteen verrattuna.

Reissuja ja kuhertelua

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Kaijan elämässä on kulkenut lujaa viime vuonna yksityiselämänkin puolella. Iskelmäkuningatar löysi rinnalleen uuden rakkaan. Mies on 55-vuotias liikemies, joka oli suhteen alkaessa naimisissa toisaalla.

Viime kuukausien aikana Kaija ja bisnesrakas on nähty niin romanttisella Ranskan-matkalla kuin kuhertelemassa huvipuistossakin.

Kaija Koo on löytänyt vierelleen liikemiesrakkaan, jonka kanssa hänet on nähty niin ulkomaanreissuilla kuin vapaa-ajan huvituksissa.
Kaija Koo on löytänyt vierelleen liikemiesrakkaan, jonka kanssa hänet on nähty niin ulkomaanreissuilla kuin vapaa-ajan huvituksissa.

 

Parani agorafobiasta

Supernaisen ura ei ole ollut pelkkää menestystä. Menestys oli kariutua jo ensimmäistä levyä julkaistaessa.

Kaija kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tammikuussa, että isän traagista kuolemaa vuonna 1986 seurasi vakava henkilökohtainen kriisi ja sairastuminen. Laulajatähti ei kyennyt esiintymään lainkaan, ja ura oli katkolla.

Vuonna 2011 Hjallis-keskusteluohjelmassa Kaija kertoi, että terapiassa hänellä diagnosoitiin avaran paikan kammo eli agorafobia. Hän pääsi sairaudestaan eroon omatoimisesti. Yleensä vain 10–20 prosenttia agorafobiaan sairastuneista paranee.

Teksti:Mikko Niimes
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!