Uutiset
Katso videot!

Inspiraatiota Justin Bieberiltä! Ex-vaimo tatuoi Amadeus Lundbergin niskan – ”Sattui kamalasti!”

22.09.2020 19:02

Pari viikkoa sitten tangokuningas Amadeus Lundberg, 31, toteutti pitkällisen haaveensa ja otatti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin.

– Sain inspiraationi Justin Bieberin sekä Neymarin tatuoinneista. Heillä on nimittäin myös enkelinsiivet niskassa, ja halusin samanlaiset. Uskon korkeimpaan voimaan, ja nyt minulla on suojelusenkeli kanssani.

Amadeuksen ex-vaimo Lara tatuoi näyttävät enkelinsiivet laulajan niskaan. – Pelotti ja sattui, mutta nyt suunnittelen jo uutta kuvaa, tangotähti nauraa.
Amadeuksen ex-vaimo Lara tatuoi näyttävät enkelinsiivet laulajan niskaan. – Pelotti ja sattui, mutta nyt suunnittelen jo uutta kuvaa, tangotähti nauraa.

Lue myös: Lapsensa äidistä eronnut Amadeus Lundberg: Näen poikaani viikoittain!

Sangen näyttävät tatuoinnit teki ex-vaimo Lara.

– Sattui ihan kamalasti! Mutta Laran neulan alle joutuminen ei pelottanut. Se kertoo meidän hyvistä väleistämme. Olen miettinyt jo uuttakin kuvaa: voisin tatuoida käsivarteeni ruusun, ristin ja kyyhkysen – ja Rion nimen sinne sekaan. Se toisi tangon mieleen: ruusunoksa ja kyyhkynen, olet ollut mun sielun laulu… tangokuningas puhkeaa lauluun.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

Toni Häppölä ja Miriam Haapkylä parisuhdehastattelussa!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!