Juha ja Satu Laitila

Imitaattori Juha Laitila antaa armotonta kyytiä julkkiksille – Satu-vaimo astuu ensimmäistä kertaa lavalle: ”Piti tovi suostutella!”

Uutiset | 03.08.2020 21:01

Viihde vieköön! Nämä kaksi sanaa toimivat nimenä ja punaisena lankana koomikko Juha Laitilan kirjoittamassa uudessa musiikkirevyyssä. Porvoon kesäteatterissa nähdään vielä elokuussa lavalla vipeltämässä kaikille tuttuja julkimoita niin Suomesta kuin ulkomailta.

– Nyt jännitän erityisesti sitä, mitenkä ihmiset uskaltautuvat liikkeelle koronapelon vuoksi. Onneksi tilanne on Suomessa ainakin suhteellisen hyvä, Juha puntaroi.

Lue myös: Juha Laitila ja Jukka Laaksonen valloittivat Tahkon julkkishahmoillaan: tältä näyttävät Trump sekä Danny ja Erika – katso hulvaton video!

Vaimokin lavalle

Ensimmäistä kertaa parrasvaloihin nousee Juhan ja drag-taiteilija Antti Taipaleen lisäksi Satu Laitila.

– Kyllähän rakkaan aviomiehen piti tovi suostutella mukaan estradille, mutta kun Laaksosen Jukka oli estynyt, niin tulin varamieheksi, Juhan Satu-vaimo hymähtää.

Juhan Satu-vaimo nähdään ensimmäistä kertaa myös lavalla.
Juhan Satu-vaimo nähdään ensimmäistä kertaa myös lavalla.

Lue myös: Muistatko entisen Miss Suomi Pirjo Laitilan?! Tältä hän näyttää nyt – kuva!

Pariskunta on ollut naimisissa jo hulppeat 42 vuotta. Yhteistä viihdealan firmaakin on pyöritetty reilut 32 vuotta.

– Juha on yrityksessämme tunne ja luovuus, minä järki. Tämän vuoksi talousasiamme ovatkin olleet aina priimakunnossa, Satu tokaisee silmää vinkaten.

 
Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!