mielensäpahoittaja-elokuva

Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvalle uskomattomat katselukerrat: tuotantoyhtiö julkaisi uuden kohtauksen – katso klippi!

19.09.2018 16:20

Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva on tiistai-iltaan mennessä tavoittanut yli 200 00 katsojaa. Leffan ensi-ilta oli elokuun 24. päivä ja eiliseen mennessä sitä kävivät katsomassa tarkalleen ottaen 203 334 silmäparia. 

Lue lisää: Kuvankauniilta kajaanilaisnäyttelijältä melkoinen temppu: nappasi heti pääroolin – onko Satu Tuuli, 22, Suomen seuraava filmitähti?

Iloisia aikoja, Mielensäpahoittajan on ohjannut Tiina Lymi. Tuottaja Markus Selin kertoo tiedotteessa olevansa tyytyväinen elokuvan katselijamääriin. 

- Olemme hyvin iloisia siitä, että elokuva kulkee edeltäjänsä jälkiä ja se on saanut myös saman verran katsojia samassa ajassa kuin Mielensäpahoittaja-elokuva. Näin komeaa tulosta ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä ja vain muutama kotimainen elokuva vuodessa yltää tällaisiin katsojamääriin. Loppupeleissä yleisö päättää, mistä tulee menestys ja Mielensäpahoittajan charmi tuntuu purevan katsojiin edelleen.

Tiedotteen rinnalla elokuvasta julkaistiin uusi kohtaus, jota tähdittää Heikki Kinnunen


 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Solar Films / Marek Sabogal

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!