Antti Holma pohtii uravaihtoehtojaan.

Ilman työlupaa New Yorkissa elävä Antti Holma pohtii uravaihtoehtojaan: ”Olen sen verran mulkku, ettei minusta olisi asiakaspalvelutyöhön!”

15.11.2019 18:33

Näyttelijä Antti Holma, 36, asuu aviomiehensä New Yorkissa. Työlupaa Antti ei ole toistaiseksi rapakon taakse saanut, joten hän tekee kaikki työnsä Suomessa.

– Työluvan hankkiminen on pitkä projekti, mutta toisaalta en edes tiedä, mihin ryhtyisin siellä. Olen sen verran diiva, etten jaksa innostua tv-sarjojen avustajarooleista, Antti kertoo.

Antti juontaa ensi keväänä TV5:llä ja Dplaylla alkavan Mestaritekijä- ohjelman, jossa etsitään Suomen osaavinta kädentaitajaa. – Itse en osaa juuri muuta kuin jauhaa vähän paskaa. Olen kuitenkin opetellut  aikuisiällä kutomaan villasukkia.
Antti juontaa ensi keväänä TV5:llä ja Dplaylla alkavan Mestaritekijä- ohjelman, jossa etsitään Suomen osaavinta kädentaitajaa. – Itse en osaa juuri muuta kuin jauhaa vähän paskaa. Olen kuitenkin opetellut  aikuisiällä kutomaan villasukkia.

 

Lue myös: New Yorkissa asuva Antti Holma avautuu rahahuolistaan: ”Elän kädestä suuhun!”

Hän kokee, ettei voisi työskennellä rapakon takana kirjoittajana tai näyttelijänä kielitaitonsa puolesta. Sen sijaan hän haluaisi kokeilla työtä, jossa ei ole itse vastuussa kaikesta.

– Voisin tehdä jotain yhtä tehtävää huoneen nurkassa kahdeksan tuntia päivässä. Olen sen verran mulkku, ettei minusta olisi ainakaan asiakaspalvelutyöhön. Olin aikoinaan kymmenen vuotta ravintola-alalla, ja minusta tuli loppua kohden hirviö. Häädin ihmisiä helvettiin.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!