fbq
Uutiset
07.12.2018 12:58
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen
Kiti Kottonen
Illan väripilkku! Putous-tähti Kiti Kokkonen yllätti Linnassa todella räväkällä puvulla - menikö ohi? Katso kuva!
Uutiset
07.12.2018 12:58
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen

Koko kansan tietoisuuteen Putous-hahmo Tanhupallona noussut näyttelijä Kiti Kokkonen nähtiin eilen torstaina (6.12.) itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Avecinaan näyttelijällä oli mukana hänen avopuolisonsa, lastenbändi Hevisauruksen laulaja Olavi Tikka

Lue myös: TYLYT OHARIT: LINNAN SUPERJULKKIKSILLA SALAISET JATKOBILEET AIVAN TOISAALLA! JASPER PÄÄKKÖNEN, ANNA PUU JA PIHLA VIITALA JÄTTIVÄT LINNAN VIRALLISET JATKOT TYLYSTI VÄLIIN!

Kiti oli valinnut ylleen yhtä värikkään asun kuin hänen persoonansakin on! Leveähihainen mekko henki jokseenkin myös 70-luvun vapaamielistä aikaa, jolloin ei oltu turhan pikkumaisia. 

Eri kukkakankaista koostetu asu tuo jokseenkin mieleen myös venäläiset kukkahuivit. 

Näyttelijä oli hurmaavan kaunis näky astellessaan punaista mattoa pitkin presidenttiparin luokse. 

kiti

Tämän vuoden Linnan juhlissa nähtiin suhteellisen neutraaleja värejä (lukuunottamatta Jaana Pelkosen ja Anna Puun leninkejä, jotka näet täältä), joten Kiti oli oikea väripilkku kaiken neutraalisuuden keskuudessa!

KATSO: Tässä on Linnan ylivoimaisesti tyrmäävin kaunotar! Jaana Pelkosen jumalainen ja sensuelli tyyli hurmasi Seiskan lukijat - katso kuvat top-3:sta!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »