Katso kuva!

Ilkka Kanervan Elina-vaimo edusti tyylikkäänä kasvomaskissa – kuva!

Uutiset | 25.11.2020 17:23

Kansanedustaja Ilkka Kanervan vaimo Elina Kanerva, 50, kertoi Seiskalle Helein-ravintolisän kauneusillassa harrastavansa paljon ulkoliikuntaa miehensä kanssa.

– Olemme koronakeväästä saakka olleet Ilkan kanssa melkein koko ajan yhdessä. Aiemmin olen tottunut olemaan paljolti yksin, ja mietin aluksi, että tuleekohan hetkiä, jolloin toivoisi toisen menevän pois. Mutta hyvinhän tämä lähisuhde on toiminut!

Elina Kanerva

Lue myös: Ilkka Kanervan Elina-vaimo nauttii luksuksesta – laittoi ökyvaatteensa myyntiin!

Avantouinti vapauttaa

Nykyisin ratkaisukeskeisenä valmentajana työskentelevä Anna Perho, 50, saa työstään uusia oivalluksia.

– Autan ihmisiä näkemään, miten heidän työelämänsä voisi muuttua piirun verran kepeämmäksi. Saan tästä hirveästi iloa ja tapaan jatkuvasti uusia ihmisiä. Vaihtelevan ja ajatuspainotteisen työn vastapainoksi teen tosi älyvapaita juttuja, kuten luen kirjoja. Tykkään myös käydä uimassa avannossa.

Anna Perho

Lue myös: Anna Perho ja Sami Tenkanen kuin morsiuspari: huippusuunnittelija loihti Annan Linnan juhlien asun - katso kuva!

Pidämme jouluna nyyttikestit

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Monika Lindeman, 35, viettää ensi kertaa vuosiin joulun Suomessa.

– Yleensä olemme lähteneet joulua karkuun Espanjaan, mutta nyt olemme mökillä. Vieraat tuovat ruokia pöytään nyyttäriperiaatteella. Mieheni on brittiläis-irlantilainen, joten yhdistämme makuvaikutteita sekä Suomesta että sieltä. Oli hauskaa selittää hänelle suomalaisia jouluperinteitä.

Monika Lindeman

Lue myös: Tiesitkö?! Salkkarit-kaunotar Monika Lindemanilla on Darren-rakkaansa kanssa sivutyö järven rannalla –”Koin täydellisen kulttuurisokin!”

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!