Katso kuva!

Ilahduttavat pyhientoivotukset! Helmi julkaisi jouluisen yhteiskuvan Dannyn kanssa: katso

Uutiset | 23.12.2020 20:31

Musiikkineuvos Dannyn, 78, seurassa viihtyvä 19-vuotias kaunotar Helmi Loukasmäki lähetti jouluntoivotukset Instagram-tilillään 23. joulukuuta. Toivotustensa yhteydessä Helmi julkaisi mustavalkoisen kuvan tunnetun iskelmätähden kanssa.

- Hyvää Joulua, Helmi toivottaa.

Kuvassa Danny ja Helmi seisovat joulukuusen vieressä iloisesti hymyillen. Otoksen keskipisteenä on valkoinen kauniisti koristeltu keinokuusi, jonka toisella puolella on Danny ja vastakkaisella puolella Helmi. 

Lue myös: "Nyt tulee suoraa puhetta! 19-vuotiasta Helmi Loukasmäkeä kotonaan majoittava Danny, 78, kommentoi ikäeroa: ”En ole pitänyt nuoruutta esteenä” 

Ilahdutti

Helmin päivitys ilahdutti useita hänen seuraajiaan, jotka kiittivät iloisesta pyhien toivotuksesta. Monet heistä lähettivät omat toivotuksensa takaisin Helmille ja Dannylle päivityksen kommenttikentässä. 

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

- Hyvää joulua ystävykset.

- Kiitos samoin. Hyvää ensimmäistä yhteistä joulua. 

- Hyvää joulua sinnekin, ja Dannylle terveisiä. 

Avustajasta ystäväksi

Koronakesän ainutlaatuisesta avustajasuhteesta lähtenyt ystävyys syventyi entisestään syksyn aikana, ja Helmi kävi Dannyn luona Kirkkonummella useaan kertaan. 

-  Se on aivan totta! Kävimme Helmin kanssa syksyllä varmaankin kuusi kertaa täällä Kirkkonummen Prismassa, ja niistä kerroista neljä taisi päätyä lehtenne Kääk-palstalle, Danny kertoi aikaisemmin Seiskalle.

Lue lisää: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

Helmi auttoi Dannya ja tämän työryhmää päivittäisissä askareissa. Danny kuitenkin korosti, että avustajapesti päättyi muusikon kesähuvilalle, eikä enää ole kyse ammattilisesta suhteesta. Dannyn mukaan hänen kaikki ihmissuhteensa ovat hyvin pitkäaikaisia, koska hän pyrkii rakentamaan niistä mahdollisimman pitkiä. Ilokseen hän myönsi, että Helmi kuuluu näiden ystävien pariin.

- Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni, Danny kuvaili. 

danny ja helmi
– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään, Danny kertoo Seiskalle.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!