Hyppää pääsisältöön
Iida Ketola

Iida Ketola sivaltaa Martina Aitolehteä ja Sofia Belórfia kohukuvista: On surullista, että pitää olla vastaavanlaisia esimerkkejä!

Useista tosi-tv-sarjoista tuttu kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola-Korppila on ottanut vahvasti kantaa eläinten oikeuksiin. Hän on ärähtänyt, kun Martina Aitolehti on poseerannut vankeudessa elävän delfiinin kanssa Dubaissa, ja Sofia Belórf uhanalaisen tiikerinpennun kanssa hotellihuoneessa Las Vegasissa.

Martina Aitolehti julkaisi pusukuvan Dubaista - julkkiskaunottaret raivostuivat! Katso jo poistettu otos!

Iida Ketola raivostui Sofia Belórfille tiikerivideosta: Kuinka idiootti pitää ihmisen olla…

- Eläimet ovat viattomia. Ne ovat olleet minulle aina sydämen asia, Iida kertoi Seiskalle Seiskalle Helsinki City Run ja Marathon -juoksutapahtuman avajaistilaisuudessa (30.1.).

Iida kertoo, ettei ole keskustellut eläinten oikeuksista Martinan tai Sofian kanssa kasvotusten.

- Muiden kanssa olen keskustellut. On surullista, että pitää olla vastaavanlaisia esimerkkejä. Jari Sillanpää lisäsi myös joskus kuvan, jossa hän roikkui norsun päässä ja istui osittain istuvan eläimen polvella. Jonkun täytyy hölmöillä, että muut tajuavat, että se ei ole ok.

Myös Iida katuu omia tekemisiään.

- Meillä oli Viidakon tähtöset -ohjelman kuvauksissa kilpailu, jonka pääpalkintona oli, että pääsimme ratsastamaan norsuilla. Se on villieläin, jota ei saada ilman väkivaltaa tottelevaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!