fbq
Uutiset
31.01.2018 11:40
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Iida Ketola
Iida Ketola saa edelleen kikkelikuvia - keksi keinon ehkäistä miesten härskiä toimintaa: Julkaisen jokaisen kuvan omassa somessani!
Uutiset
31.01.2018 11:40
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Useista tosi-tv-sarjoista tuttu kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola-Korppila on ottanut näyttävästi kantaa Me too -kampanjaan. Kun kampanja aikoinaan rantautui maailmalta Suomeen, sai Iida tuntemattomalta mieheltä Facebookin kautta runkkausvideon.

LUE LISÄÄ: Iida Ketola joutui seksuaalisen ahdistelun uhriksi: sai rivoja masturbointivideoita - suora viesti ahdistelijalle!

- Julkaisin oman kantani runkkausvideoon Instagramissa. Sain viestejä ihmisiltä, jotka olivat sitä mieltä, etten saa valittaa asiasta, koska lisään provosoivia kuvia. Nykyään laitan vielä entistä enemmän, sillä ei se tarkoita, että minut saa raiskata, jos minulla on lyhyt hame päälle. Tai jos laitan tissikuvan, niin ei se tarkoita, että voi laittaa minulle kullista kuvan, Iida Ketola-Korppila totesi Helsinki City Run ja Marathon -juoksutapahtuman avajaistilaisuudessa (30.1.).

Kun Iida työskenteli MTV3-kanavalla chat- ja pelijuontajana, miehet lähettivät alapääkuvia hänelle lähes päivittäin. Hän saa kuvia edelleen, mutta on keksinyt keinon, jolla on saanut miehet lopettamaan alapääkuvien lähettämisen.

- Julkaisen Twitterissä ja SnapChatissä jokaisen kikkelikuvan, jonka saan. Suurin osa miehistä on pyytänyt sen jälkeen anteeksi ja poistamaan kuvan. Se on vähentänyt kuvien tuloa. Se, jonka kullikuva on julkaistu nimellä somessa, ei varmasti laita kuvia jatkossa.

 

Multa kysyttiin tänään toimittajan toimesta et osallistuinko Me too -kampanjaan. Vastasin, että enpä oikeastaan, mitä nyt julkasin vastaukseni tyypille, joka suurimman Me too -kohun keskellä lähetti mulle Facebookissa keskustelun avauksena videon, jossa runkkaa. Kerroin myös, että oon vieläkin vihainen, surullinen ja provosoitunut, että sain silloin jonkin verran kommentteja, että mitäs julkaiset niin provosoivaa materiaalia, turha itkeä runkkausvideoista. Ja tää toimittaja vastas: "mut sähän laitat!". Niin. Niin laitan. Nykyään vielä enemmän. Ihan vaan huutaakseni maailmalle, etten edelleenkään pyytänyt ketään lähettämään kyrvästään kuvaa. Ihan samalla tavalla kuin lyhyt hame ei anna oikeutta raiskata. PS. Jos olit aikeissa lähettää kikkelistäsi kuvan (pyytämättä), niin julkaisen ne yleensä aina. PPS. Jos sä saat kikkelikuvia (PYYTÄMÄTTÄ!!!), suosittelen julkaisemaan ne. Vain sillä tavoin oon saanut nää lähettäjät pyytämään anteeksi. PPS. Seuraan snäpissä jotain tyyppiä, joka sai (ilmeisesti pyytämättä) kuvan naisesta dildo pyllyssä. Eli tiedostan, ettei vain naiset koe tän kaltaista seksuaalista häirintää. Huolehditaan siis sukupuolesta huolimatta "luvista". Nudet on kivoja, jos kumpikin on sitä mieltä että jee, nyt saa lähettää/vastaanottaa. Enkä mä oikeesti ees tiiä, mitä se toimittaja sillä "mut sähän julkaset!" -kommentilla tarkoitti, mut tuntu silti siltä, et mun pitää vieraalle ihmisellä selitellä millasia kuvia julkasen omasta vartalostani omiin somekanaviini. Ja vituttaa muuten just nyt, et Kim Kardashianin alastonkuva on täynnä "OMG, YOU ARE MOM!!" -kommentteja.

Henkilön ? Iida Ketola-Korppila ? (@ipenaattori) jakama julkaisu