Katso kuva!
Iida Ketola

Iida Ketola paljasti lähettelevänsä ventovieraille ihmisille kuvia käyttämistään seksileluista: "Mun inbox oli täynnä kyselyitä parempien orgasmien janoisilta naisilta!"

Uutiset | 07.11.2018 13:01

Räväkkänä some-persoonana tunnettu Iida Ketola-Korppila poseeraa Instagramissa seksikkäässä peiliselfiessä pitsiset rintaliivit päällään.

KATSO MYÖS: HUHUH, IIDA KETOLA JULKAISI KUVAN PALJAISTA RINNOISTAAN - VAIN PIENET TEIPIT NÄNNIEN PÄÄLLÄ: "LAISKAN NAISEN RINTALIIIVIT" - KUVA!

Kuvatekstin mukaan hänen seuraajansa ovat olleet kiinnostuneita hänen käyttämistään klitoriskiihottimista.

En oo ikinä tuntenu itseäni yhtä influenceriksi ku eilen ku jaoin stoorissa mun ja ystäväni keskustelun mun klitoriskiihottimista! Alunperin vain hän halusi tietää mikä tuo mahtava laite olikaa nimeltään, jotta voi hommata samanlaisen, mut ei mennyt ihan hirveen kauaa ku mun inbox oli täynnä kyselyitä parempien orgasmien janoisilta naisilta! Ja siis mä, joka en hirveen usein tunne häpeää mistään, koin vähän vaivaannuttavaksi lähetellä kuvia mun käytetyistä seksileluista täysin ventovieraille ihmisille. Mut hei, hyvän puolesta, Iida totesi postauksessaan.

Kuva on kerännyt yli 300 tykkäystä.

- Hyvä Ipe! Normaaleja juttujahan nämä on ja hienoa kun uskallat puhua avoimesti ja rohkeasti näistä! Väkisin vaan mietin että kuinkahan moni noistakin yv:tä laittaneista naisista oli todellisuudessa jotain himokkaita pervoja miehiä feikkitunnuksilla..eräs kaunottaren seuraajista kommentoi.

Paljasta pintaa

Kärkevien mielipiteiden lisäksi Iida tunnetaan somessa seksikkäistä kuvistaan.

Katso lisää:

HUHHUH! IIDA KETOLA HANKKI UPEAN TATUOINNIN – ESITTELEE MUOTOKUVAA ILMAN PIKKAREITA!

JESTAS, MITKÄ RINNAT! JOPA VIISI KERTAA VIIKOSSA CROSSFITIÄ HARRASTAVA IIDA KETOLA ALASTOMASTA KROPASTAAN: EI OLE NORMAALIA, ETTÄ NAISELLA NÄKYVÄT VATSALIHAKSET!

UUH, IIDA KETOLA ESITTELEE NÄYTTÄVÄÄ KYLKITATUOINTIAAN ILMAN RIHMAN KIERTÄMÄÄ - HÄPYKIN VILKKUU!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sama outfit, eri päivä. 💫 #vacaymode

Henkilön 🌿 Iida Ketola-Korppila 🌿 (@ipenaattori) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lazy woman’s bra. 🙆🏼‍♀️ #cantbepartoffreenipplecampaignatwork

Henkilön 🌿 Iida Ketola-Korppila 🌿 (@ipenaattori) jakama julkaisu

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!