fbq
Uutiset
26.03.2017 23:04
Teksti: PETRI VOUTILAINEN|Kuvat: Seiskan toimitus
Karoliina Sallinen
Iholla-tähden etäsuhde kiekkoilijakullan kanssa ohi - yhteiskuva!
Uutiset
26.03.2017 23:04
Teksti: PETRI VOUTILAINEN|Kuvat: Seiskan toimitus

Iholla-tähti ja tunnettu bloggari Karoliina Sallinen on nykyisin kihloissa jääkiekkoilija Atte Pentikäisen kanssa. Pariskunnan suhde alkoi haastavissa merkeissä, sillä Atte muutti pian seurustelusuhteen alettua pelaamaan kiekkoa Saksaan.

Vaikka se, että suhteen toinen osapuoli lähtee aivan seurustelun alkumetreillä pitkäksi ajaksi ulkomaille, ei ole lähtökohtaisesti se, mitä toivoo, olen kiitollinen joka ikisestä hetkestä. Itse asiassa, voisin suositella tätä jokaiselle tuoreelle parille! Tiedän, että kun A lukee tätä tekstiä, hän nauraa ja sanoo ”nyt sä valehtelet”. Täytyy myöntää, että kiitollisuus ei ole ollut keskellä arkea aina välttämättä se kaikkein päällimmäisin tunne. Välillä on ollut hyvinkin epäkiitollinen olo. Joskus ikävä – vaikkapa ystävän häiden aikaan – on saanut olon niin kurjaksi, että se on vaikuttanut kokonaisvaltaisesti kaikkeen. On tehnyt mieli vaan kiukutella ja laahustaa pahantuulisena eteenpäin. Ja itse asiassa: Kyllä minä olen välillä niin tehnytkin! Rypenyt ja kironnut, Karoliina kirjoittaa Kolmistaan-blogissa.

 

 

Etäisuhde OHI ? #uusipostausblogissa #osoiteprofiilissa #etäsuhde #kaukosuhde #realtionship

Henkilön Karoliina Sallinen/Kolmistaan (@kolmistaan_karoliina_sallinen) jakama julkaisuKaroliina kertoo blogissaan, että etäsuhde on nyt ohi. Atte on palannut takaisin Suomeen.


- Tiistaina kone saapui samalle lentokentällä kuin 240 päivää aikaisemmin lähti sieltä. Tällä kertaa ei itkettänyt. A palasi Suomeen. Ja ikävä – se leppoisana lauantaiaamun yöpuvun sisään hiipivä tyhjyys, illan hiljaisina tunteina seinissä kaikuva kaipaus ja sydäntä repivä jatkuva odottava olo – on nyt ohi, Karoliina päivitti sunnuntai-iltana blogiinsa.

Karoliina eli Iholla-sarjan aikoihin suhteessa lapsensa isän, opettajana työskentelevän Esko Kyrön kanssa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »