Ihmis-Ken Joni Virtasen nimissä luotiin feikkiprofiileja deittipalveluihin – joutui ikävään tilanteeseen miesystävänsä kanssa: ”Olen joutunut selittämään kumppanille, etten se ole minä”

Uutiset | 18.02.2020 18:30

 Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen on joutunut identiteettivarkauden kohteeksi. Hänen kuvillaan on tehty feikkiprofiileja useisiin eri deittipalveluihin. 
 
- Kuviani käytetään laittomasti muun muassa Tinderissä. Minun väitetään olevan 37-vuotias, vaikka olen vasta 29-vuotias. Valheelliset profiilit tuntuvat kiusalliselta, koska en etsi mitään, sillä olen onnellisesti varattu. Olen joutunut selittämään miehelleni, että joku on tehnyt nimissäni feikkiprofiileja, Joni Virtanen kertoo Seiskalle.
 
Joni on ollut parisuhteessa julkisuudesta poissa pysytelleen kumppanin kanssa jo seitsemän vuotta. Hän tutustui kumppaniin yhteisten ystävien kautta.
 
- Olemme asuneet suhteen alusta lähtien avoliitossa. Hankimme hiljattain koiran, ja meidän on tarkoitus tänä vuonna matkustaa mahdollisimman paljon. Odotan myös kihlautumista, josta olen tietenkin maininnut kumppanilleni. Saa nähdä, koska hän kosii minua. Jossain vaiheessa olisi myös kiva ostaa isompi asunto, jotta saan vaatehuoneen. 

Hottis-sarjasta tutuksi tullut Joni on käynyt läpi useita operaatioita sen jälkeen, kun ryhtyi tavoittelemaan ihmis-Kenin ulkonäköä. Marraskuussa 2018 hänelle tehtiin 3 000 euron operaatio, jossa hänen leukaansa laitettiin silikoni-implantti. Vaikka turvotus asettuu vielä, nyt jo näyttää siltä kuin nykyinen leuka olisi ollut hänellä aina.

– Tästä se ei enää paljon muutu, ja olen todella tyytyväinen. Pelkäsin vieraan esineen kehossani häiritsevän jotenkin, mutta en tunne implanttia millään tavalla. Aluksi se vähän kiristi, kun iho venyi, mutta nyt tuntuu kuin mitään ei olisi koskaan tehtykään, Joni kuvailee.

Joni herättää ihmisissä rajuja mielipiteitä sekä puolesta että vastaan. Myös leukaoperaatiosta on tullut kaikenlaista kommenttia.

– Jotkut tykkäävät tosi paljon, ja toisten mielestä olen hullu ja friikki. Minua ei muiden mielipiteet juurikaan kiinnosta, mutta kiva, että enemmän vaikuttaa tulevan positiivista palautetta kuin negatiivista.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!