fbq
Uutiset
14.03.2019 16:58
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Matti Matikainen
Lääkitys turrutti Joni Virtasen tunne-elämän.
Ihmis-Ken Joni Virtanen sairastui paniikkihäiriöön: ”Lääkitys vei seksihaluni!”
Uutiset
14.03.2019 16:58
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Matti Matikainen

Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen, 28, on noussut julkisuuteen rohkeana oman tiensä kulkijana, joka ei pikkusieluisten ihmisten haukuista välitä.

Tyynen ja itsevarman pinnan alla on kuitenkin aina kytenyt epävarmuus. Joni sai ensimmäiset vakavat ahdistuskohtauksensa seitsemän vuotta sitten. Tuolloin ahdistus purkautui paniikkihäiriöinä ja pelkotiloina.

Lue myös: Joni Virtasesta Ihmis-Keniksi -dokumentissa draamaa – some- ja sanasota drag-taiteilijan kanssa: ”Näytti keskisormea selkäni takana”

Tänä vuonna tilanne on pahentunut. Se oli osasyy hänen taannoiseen eroonsakin miesystävästään.

– Kun pelkotila iski ensimmäisen kerran, en uskaltanut lähteä ulos kodistani kahteen viikkoon. Asuin Salossa, eikä minulla tuolloin ollut kavereita kuin yöelämässä, Joni muistelee.

– En tiennyt, mikä painaa, ja lopulta oli pakko soittaa lääkäriin. Silloin sain ensimmäistä kertaa lääkityksen masennukseen ja paniikkihäiriöihin.

Lue myös: Tällainen on ”Ihmis-Ken” Joni Virtasen kohutun kasvoleikkauksen lopputulos – kuvat!

Yllättävä seuraus

Lääkitys kuitenkin turrutti Jonin tunne-elämän ja vei seksihalut kokonaan. Hän päätti, ettei seksittömyys ole sen arvoista ja vähensi lääkitystä.

– En pystynyt harrastamaan seksiä vuoteen. Sanoin miehellenikin, että hän voi käydä vieraissa, kunhan minä en saa tietää siitä.

– En tiedä, kävikö hän, mutta elämä sängyssä voi tällä hetkellä oikein hyvin, Joni nauraa.

Lue lisää Jonin terveystilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »