Ihania naisia itärajalta! Miss Suomi -kilpailun venäläistaustainen kaunotarkolmikko on kokenut rajua kiusaamista – ”On tullut koettua kaikennäköistä!”

Uutiset | 21.03.2020 17:07

Valtakunnan kauneimman kilpaan saadaan tänä vuonna raikas tuulahdus itärajalta. Miss Suomi -semifinalisteista löytyy upea venäläistaustainen kolmikko, joka on saanut kokea kovia. 

Viipurilaislähtöisen mutta nykyään Helsingissä asuvan Miss Suomi -semifinalistin Anna Opalkon, 24, isä on suomalainen ja äiti venäläinen. Ukrainalais-venäläisten vanhempien tytär Anna Pishchenko, 24, ponnistaa puolestaan Siperiasta mutta on asunut jo pidempään Lappeenrannassa.

Lue myös: Hehkeät bikinibeibit Vuokatissa! Miss Suomi 2020 - pitkäsääriset kaunottaret käänsivät päät!

Samassa kaupungissa vaikuttaa myös Elina Kuznetsova, 23, joka on syntyjään kuusankoskelainen mutta jonka vanhemmat ovat kotoisin Pietarista.

– Vaikka meillä on sama kulttuuritausta, puhumme keskenämmekin koko ajan suomea. Se on myös kohteliasta, jotta muutkin pääsevät mukaan keskusteluun, kohteliaat kaunottaret kertovat Seiskalle.

Lue myös: Koronvirusepidemia uhkaa Miss Suomi 2020 -valintaa - yksi semifinalisteista lopetti kilpailun ennen bikinikuvauksia!

Venäläistaustaiset Anna Opalko, Elina Kuznetsova ja Anna Pichenko tuovat slaavilaisen kauniin tuulahduksen tämän vuoden Miss Suomi -kilpailuun.
Venäläistaustaiset Anna Opalko, Anna Pichenko ja Elina Kuznetsova tuovat slaavilaisen kauniin tuulahduksen tämän vuoden Miss Suomi -kilpailuun.

Sukunimi syynä

Jos tyrmäävät leidit ovat kilttejä muille, he ovat itse saaneet Suomessa rapaa niskaansa. Kaikki kolme kaunotarta ovat joutuneet koulukiusaamisen uhriksi taustansa vuoksi.

– Suomen kieleni on niin hyvä, etteivät muut lapset voineet arvata taustaani mistään muusta kuin sukunimestäni. Se riitti heille syyksi, ja kiusaaminen oli paikoin aika rajuakin. On tullut koettua kaikennäköistä, Elina muotoilee.

– Meilläkin on samanlaisia kokemuksia, mutta on syytä muistaa, etteivät lapset aina ymmärrä, miksi kiusaavat ja mitä puhuvat. Ne kokemukset ovat tehneet meistä vahvempia, kumpikin Anna vakuuttaa.

Lue lisää tyrmäävän kauniista Miss Suomi -semifinalisteista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja, Asikkala
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!