Uutiset

"Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa!" Sami Kuronen ja Jenni Alexadrova saavat yhteisen aamuohjelman Aallolle - Sami väsähti SuomiPopilla!

10.12.2019 10:53

Sami Kuronen, 45, on tunnettu ennen muuta Temptation Island Suomi -ohjelman juontajana. Vähemmälle huomiolle on jäänyt hänen arkinen aherruksensa radioaalloilla. Sami juonsi SuomiPop-kanavalla yli seitsemän vuotta, kunnes kertoi Instagram-päivityksessään olleensa väsynyt pestiinsä.

Viime kesänä pysähdyin miettimään mitä tulevaisuudeltani haluan. Syksyllä tulisi kuluneeksi 30 vuotta radiossa ja huomasin, että motivaatio koko välinettä kohtaan oli katoamassa. Pitäisinkö välivuoden? Lopettaisinko kokonaan? Olenko hullu jos jättäydyn pois paikalta, jonka eteen moni olisi valmis tekemään mitä vain? Mitä hemmettiä tekisin? Lukuisten unettomien öiden jälkeen tajusin, että rakkaus lajiin ei ole kadonnut mihinkään, mutta rutiinit olisi rikottava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palaamme yhteen! Viime kesänä pysähdyin miettimään mitä tulevaisuudeltani haluan. Syksyllä tulisi kuluneeksi 30 vuotta radiossa ja huomasin, että motivaatio koko välinettä kohtaan oli katoamassa. Pitäisinkö välivuoden? Lopettaisinko kokonaan? Olenko hullu jos jättäydyn pois paikalta, jonka eteen moni olisi valmis tekemään mitä vain? Mitä hemmettiä tekisin? Lukuisten unettomien öiden jälkeen tajusin, että rakkaus lajiin ei ole kadonnut mihinkään, mutta rutiinit olisi rikottava. Halusin vielä yhden uuden alun ja onneksi siihen avautui mieletön mahdollisuus. Vuoden alusta elämänrytmini muuttuu totaalisesti ja saan herätä joka arkiaamu rakkaan ystäväni Jenni Alexandrovan kanssa Radio Aallon aamuihin! Aikoinaan teimme Suomipopilla töitä yhdessä, ystävystyttiin ja viimeiset kaksi vuotta olemme haaveilleet, että yhteinen työmme saisi vielä joskus jatkoa! Tammikuussa haaveista tulee totta! Dynastian jättämiä saappaita emme yritäkään täyttää, joten annetaan ne mukaan heidän tuleviin haasteisiin ja tuodaan omat monomme tullessamme. Itselleni tämä on myös paluu kotiin! Sain kunnian sanoa Radio Aallon avaussanat tammikuussa 2007. Nyt lähes päivälleen 13 vuotta myöhemmin on uusien sanojen ja tarinoiden aika ❤️ @jenalexandrova @radioaalto #uusialku #aamuradio #aallonaamu #tammikuussa #tarinajatkuu Kiitos @kimmovehvilainen @hannakofficial @jarkkovaltee @japsup

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Seuraavaksi Samilla olikin uutisia kerrottavanaan. Ei hän aio radiosta mihinkään lähteä, vaan vaihtaa kanavaa. Sami ja Jenni Alexandrova saavat oman aamushow'n Radio Aallolle. Jenni kertoo Instagramissa olevansa työstä innoissaan.

Tätä on pidetty sisällä ja salassa jo tarpeeksi kauan! Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa. Palaamme Sami Kurosen kanssa juontopariksi ja aloitamme aamuradiohommat Radio Aallossa. Aikaiset nukkumaanmenot ja aamuherätykset, tervetuloa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
radio suomipopradio aaltojenni alexandrovaSAMI KURONEN

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!