fbqIhana sadepäivän tyyli, Maryam Razavi - kuva! | Seiska
Ihana sadepäivän tyyli, Maryam Razavi - kuva!

Ihana sadepäivän tyyli, Maryam Razavi - kuva!

Uutiset | 05.06.2014 15:55

Muotipoliisi ratsasi mallina ja Mikko Leppilammen tyttöystävänä tunnetun Maryam Razavin viime viikolla Whatever It Takes - hyväntekeväisyysviinien lanseeraustilaisuudessa Primula-ravintolassa Helsingissä.

Kaunotar oli pukeutunut sateisena iltana mustaan biker-malliseen nahkatakkiin, hempeään valkoiseen paitaan, harmasiin farkkuihin ja mustiin lenkkareihin.

- Olen fiilispukeutuja ja pukeudun aina mukavasti. Katsoin ulos ikkunasta ja huomasin, että on kylmä sää, joten vaihdoin shortsit pitkiin housuihin, hän totesi Seiskalle asukokonaisuudestaan.

 

 

Muotipoliisin arvio: Maryam oli itse hyvin vaatimaton valitsemastaan asukokonaisuudesta, sillä hän ei ollut sitä etukäteen kauheasti suunnitellut. Aivan turhaa! Maskuliininen ja laadukas nahkatakki sopii täydellisesti tyttömäisen romanttiseen ja kesäiseen puseroon. Farkut puolestaan toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Lenkkarit ovat hieman outo kenkävalinta kyseisiin iltamiin, mutta nekään eivät kiinnitä liikaa huomiota. Käytännöllisyys ennen kaikkea. Kaunis nainen! 9+

 

KUVA: PASI MURTO

 

Mitä mieltä sinä olet Maryamin tyylistä? Ole muotipoliisi ja kommentoi!

 

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!