Anniina Timonen

Idols-voittaja Anniina katosi julkisuudesta voiton jälkeen – nyt hän tekee paluun: "Herkkänä ihmisenä julkisuus tuo omat haasteensa"

25.04.2018 16:02

Lappeenrannasta kotoisin olevan Anniina Timosen elämä muuttui kertaheitolla viime jouluna, kun hän voitti Idols-laulukilpailun. Aikaa on kulunut, eikä Anniinasta ole kuulunut mitään ensimmäisen Syvään Päähän -sinkun jälkeen mediassa tai missään muuallakaan.

Lue myös: TIESITKÖ HAUSKAN FAKTAN? IDOLS-VOITTAJA ANNIINA TIMONEN PUTOSI 2015 THE VOICE OF FINLANDISTA TV:STÄ TUTULLE HINTASAARNAAJALLE, TÄLLAINEN DUETTOESITYS OLI - VIDEO!

Useana vuonna Idols-voittajan debyyttialbumi on ilmestynyt jopa kuukauden jälkeen voitosta. Nyt uraa rakennetaan rauhassa.

- Sovimme levy-yhtiön kanssa, että edetään rauhallisesti. Pitkässä urassa täytyy olla hyvät perusteet. Ei talokaan pysy pystyssä ilman hyviä perusteita, Anniina toteaa Seiskalle. 

Anniina
Anniina kiiruhti halaamaan läheisiään voiton jälkeen. 

Taustalla omat kokemukset 

Viime perjantaina (20.4.) Idols-voittaja julkaisi toisen sinkkunsa Vääristymä, jonka sanoittamisessa hän on ollut mukana. Biisin taustalla on vahvasti Anniinan oma kokemus.

- Biisi kertoo siitä, kuinka laitamme itsellemme suojakuoren päälle, ja pakenemme todellisuutta, oli kyse sitten vaikeasta parisuhteesta tai elämäntilanteesta. 

Suoraan töihin

Anniina ei ole voiton jälkeen keikkaillut, vaikka suunnitelmat siintävätkin keikkalavoilla. Voitto-illan jälkeen laulaja meni seuraavana päivänä normaalisti kahvilaan töihin, sillä työvuoro oli sovittu aikoja sitten.

- Olemme tehneet voiton jälkeen ainoastaan biisejä studiolla, joten tällä hetkellä en pysty vielä elättämään itseäni musiikilla.

Anniina haaveileekin, että joku päivä hän pystyisi elättämään itsensä täysin musiikilla.

Lue myös: IDOLS-VOITTAJA ANNIINA TIMONEN: NÄIDEN RÄPPÄRITÄHTIEN KANSSA HALUAISIN TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ!

Myös ehdokkuus Emma-gaalassa on yksi Anniinan haaveista.

Elämä muuttui

Anniina muutti tasan vuosi sitten kotikaupungistaan Helsinkiin. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, sillä voitto Idolsissa toi nuoren naisen elämään myös julkisuuden.

- Herkkänä ihmisenä julkisuus tuo omat haasteensa, ja olen joutunut kamppailemaan asian suhteen. Onnekseni olen huomannut, että herkkyyden voi kääntää myös voimavaraksi. 

Vaikka Anniina kertoo, ettei ole aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, niin varsinkin uuden biisin ilmestyessä hän sai paljon positiivista palautetta faneiltaan. Silloin tällöin hänet myös pysäytetään kadulla fanien toimesta. Julkisuudessa on ollut paljon hyviä puolia, mutta aikaa läheisille ei ole enää niin paljon kuin Anniina haluaisi. 

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Pasi Murto, Jasmin Määttä

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!