Uutiset

Idols-Kevin sai inspiraation laulamiseen tädiltään: Laulajana Jenkeissä!

09.11.2017 20:30

Järvenpääläinen Kevin Sarinko, 18, on yksi niistä seitsemästä Idolsin lahjakkaasta laulajasta, jotka pääsivät semifinaalivaiheeseen. 

Lukiossa opiskeleva Kevin on saanut paljon kannustusta koulusta, niin opettajilta kuin luokkatovereiltakin. Aikatauluissa koulun puolesta on myös joustettu Idolsin aikana. 

Matka, jonka Idols kokelaat ovat kulkeneet tähän saakka, on opettanut paljon myös nuorta miestä. Kevin kokee kasvaneensa henkisesti.

- On uskomatonta, miten voi oppia niin lyhyessä ajassa itsestään niin paljon. Aikaisemmin, jos olisin istunut tässä, en olisi saanut edes sanoja suustani, Kevin naurahtaa valovoimaisena Seiskan toimittajalle.

Idolsin myötä Kevin on saanut myös faneja. Pääasiassa 13-16 -vuotiaita tyttöjä.

- Minulla on jo neljä fanisivua Instagramissa. Olen aivan häkeltynyt. 

Kevin syntyi Vietnamissa ja asui siellä kuusivuotiaaksi saakka. Vietnamin kieli on hänen toinen äidinkielensä. Inspiraation musiikkiin hän löysi tädiltään, jolla on myös aasialaiset juuret.

- Jenkeissä aasialaisissa piireissä on sellainen yhtiö, joka tuottaa erilaisia live-esityksiä. Tätini on siellä laulaja. Maankuulu hän ei ole, mutta yhteisössä kuitenkin tunnettu. 

Idols huomenna perjantaina Nelosella kello 20.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!