Uutiset

IS: Tv-kuuluttaja Arja Tuomarila kuoli kotonaan - aviomies Kai Lind murtui: "Kun ambulanssi tuli, tajusin, etten näe Arjaa enää ikinä"

06.07.2020 09:57

Yleisradion kanavilta koko kansalle tuttu tv-kuuluttajalegenda Arja Tuomarila on Ilta-Sanomien mukaan kuollut viime viikon lauantaina (27.6.) kotonaan. Tiedon oli lehdelle vahvistanut hänen aviopuolisonsa, laulaja Kai Lind.

Tuomarila oli kuollessaan 78-vuotias. Ilta-Sanomien mukaan pariskunta oli kahdestaan kotona, kun Tuomarila yhtäkkiä vain nukkui pois - pitkäaikaisen sairautensa uuvuttamana.

- Kun ambulanssi sitten tuli hänet hakemaan, tajusin, etten näe Arjaa enää ikinä. Silloin ymmärsin, että se oli peruuttamatonta, Lind kommentoi lehdelle.

Kaksikko oli myös usein nähty pari Seiskan jokavuotisissa synttäribileissä. Arja ja Kai osallistuivat liki jokaisille Seiska-synttäreille, ja juhlissa he kertoivat tilaavansa 7 päivää -lehteä kotiinsa.

- Arja oli valloittava ja ihana nainen ja upea vaimo, hän ei koskaan valittanut, Kai Lind kehui vaimoaan Ilta-Sanomille maanantaina.

Arja Tuomarila Kai Lind

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!