IS: Sofia Belórfin Niko-rakkaaseen kytkeytyvästä huumausainevyyhdistä lisätietoa: Keskeiset epäillyt Tampereelta - mukana yritystoiminnassa

Uutiset | 24.08.2019 12:07

Seiska uutisoi vastikään, että kohukaunotar Sofia Belórfin avomies Niko Ranta-ahoon liitetyssä huume- ja dopingtutkinnassa on lukuisia epäiltyjä.

Lue myös: Sofia Belórf on yhä linnaleski: Niko Ranta-ahon tutkintavankeus jatkuu - lue lisää!

 Yksi heistä on MC-jengi Hells Angelsin suomalainen johtohahmo. Poliisi ei ole kertonut tutkinnasta paljoakaan, mutta epäilyt koskevat ainakin kokaiinikauppaa. 

Yritystoimintaa

Ilta-Sanomien tuoreen selvityksen mukaan keskeiset epäillyt ovat kotoisin Tampereen seudulta, aivan kuten myös Ranta-aho. 

Selvitys kertoo, että tällä hetkellä on vangittuna ainakin kolme 33-34 -vuotiasta miestä. Sen lisäksi vangittuna oli 34-vuotias nainen, mutta hänet päästettiin vapaaksi kuukauden tutkintavankeuden jälkeen. Nainen pyörittää Pirkanmaalla liikunta-alan yritystä. 

IS kertoo, että jokaisella syytetyllä on yritystoimintaa. Yksi heistä on tamperelaisen ravintolan osa-omistaja, kaksi muuta miestä ovat vaikuttaneet mainosalalla. Heistä molemmilla on toiminimi. 

Vangitsemisperusteena kaikilla oli epäily törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikosesta. Kyseessä on siis sama syyte kuin Ranta-aholla. 

Lue myös: Miten vangittu Niko Ranta-aho onnistui lähettämään kukat Sofia Belórfille? Asianajaja paljastaa porsaanreiän yhteydenpitokiellossa - "He eivät saa puhua keskenään!"

Rikosnimike lieveni

Niko viruu edelleen tutkintavankeudessa.  Niko ja puolisonsa Sofia Belórf pidätettiin ja vangittiin heinäkuussa. Sofia on sittemmin vapautunut, sillä häntä koskeva rikosepäily lieveni. Alkuun poliisi epäili Sofiaa törkeästä rahanpesusta, nyt kyse on vain tuottamuksellista rahanpesusta.

Vapautumisen jälkeen Sofia on viihtynyt ihmisten ilmoilla ja nähty Helsingin yöelämässä kuin Tuurin kyläkaupassakin. 

Lue myös: Seksivau, mikä peppuasu! Sofia Belórfin tyrmäävän rohkea vaatevalinta käänsi katseita Flow’ssa - kuvat!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!