sara chafak

IS: Sara Chafakilla vakavia terveysongelmia – tietämättömyys pelottaa mallikaunotarta: "Kipukohtaukset lyyhistävät minut lattialle!"

Uutiset | 08.06.2020 09:33

Koronakevät on ollut raskasta aikaa vuoden 2012 Miss Suomelle Sara Chafakille, 29.

Paljon matkusteleva mallikaunotar ei ole päässyt pitkään aikaan reissuun ja kärsii vakavista terveysongelmista Ilta-Sanomien mukaan.

Vaivoistaan huolimatta hänet nähtiin Love Islandista tutun rakkaansa Jeffrey Lawmanin, 25, kanssa bilettämässä vaikuttaja Sara Siepin 29-vuotissynttäreillä viime viikonloppuna.

Lue lisää: Sara Chafakin ja Love Island -Jeffreyn rakkaus roihuaa - kuhertelivat yhdessä Sara Siepin syntymäpäiväjuhlissa!

Hänen munuaisissaan on ilmeisesti joku vikana, sillä Saran keratiiniarvot ovat koholla. Kreatiiniarvo nousee, jos aineen erittyminen munuaisissa häiriintyy.

– Munuaisissani on ollut jonkin aikaa häikkää. Krea-arvoni ovat olleet koholla, ja olen saanut todella pahoja kipukohtauksia, jotka lyyhistävät minut lattialle, Chafak kertoo Ilta-Sanomille.

Lue lisää: "Vanhat kunnon kotibileet!" Sara Sieppi vietti vauhdikkaita synttärijuhlia ystäviensä kanssa - kuvat! 

Asian epävarmuus ja tietämättömyys pelottavat kaunotarta. Hän odottaa kärsivällisesti tutkimustuloksia, eikä hän yritä arvailla omaa diagnoosiaan.

– Vielä en uskalla epäillä mitään, tulee mitä tulee, mutta totta kai se pelottaa. Olen kuitenkin helpottunut sitten, kun saan oireideni syyn selville, eikä tarvitse enää stressata, hän tuumii.

Uusi rakas rinnalla jo vuoden

Sara ja Jeffrey ovat heilastelleet yhdessä jo noin vuoden verran. Seiska paljasti suhteen viime vuoden elokuussa, kun pariskunnasta julkaistiin yhteiskuvia.

Lue lisää: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Sara seurusteli aiemmin yli kymmenen vuotta Tuomas Varesvuon kanssa, mutta suhde päättyi eroon viime vuonna.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!