Alexi Laiho

IS: Nyt puhuu Alexi Laihon australialaispuoliso - avioliitto jäi haaveeksi: "En tiedä, miksi Alexi ei saanut asiaa hoidettua"

Uutiset | 19.01.2021 15:02

Edesmenneen Alexi Laihon australialaisrakas Kelli Wright-Laiho on vahvistanut Ilta-Sanomille tienneensä Alexin olevan edelleen naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa. 

Lue myös: IS: Menehtyneen Alexi Laihon uskottiin menneen naimisiin australialaisrakkaansa kanssa - yllättävä paljastus rokkarin ensimmäisestä avioliitosta

Kelli sanoo lehdelle ymmärtävänsä miten kuvio voi ulkopuolisen silmin vaikuttaa sekavalta. Australialaisnainen on julkaissut Instagram-sivuillaan useita kuvia pariskunnan hääjuhlasta ja vain muutamaa viikkoa ennen Alexin kuolemaa Kelli julkaisi suloisen yhteiskuvan juhlistaakseen parin vuosipäivää (anniversary).

Pariskunta todella piti juhlat joissa juhlistivat rakkauttaan toisiaan kohtaan, mutta Kellin mukaan kyse ei ollut virallisesta vihkitilaisuudesta vaan commitment party eli sitoutumisjuhlasta.

– Osoitimme siinä rakkauttamme toisiamme kohtaan 120 ystävämme edessä. Ystävämme ja perheemme näkivät meidät pariskuntana.

Lue myös: Muusikko Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana: "Olemme sokissa ja järkyttyneitä"

Suuntana avioliitto

Ilta-Sanomien tekemässä puhelinhaastattelussa Kelli kertoo, että heidän oli tarkoitus virallistaa suhteensa avioliitoksi.

– Odotin saavani koronarokotuksen, että pääsen matkustamaan Alexin luokse. Hänen piti saada avioeron paperityö tehtyä – ja meidän mennä virallisesti naimisiin. Meillä oli suuria suunnitelmia. Se ei vain ollut mahdollista ennen kuin Alexi eroaa ensimmäisestä vaimostaan. Näin hänellä tähän liittyviä papereita jo vuodelta 2009. En tiedä miksi Alexi ei koskaan saanut asiaa hoidettua. En voi puhua toisten ihmisten puolesta.

Lue myös: Alexi Laihon poismeno järkyttää maailmalla - näin hänet muistetaan
 

 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!