Hyppää pääsisältöön
Jari Sillanpää

IS: Jari Sillanpään elämästä kertova musikaali sai ensi-iltansa – tämä kohtaus sai Jarin perheen itkemään: Se on vielä hyvin herkkä paikka

Laulaja Jari Sillanpään elämästä kertova Rakkaudella merkitty -musikaali sai ensi-iltansa Valkeakosken kesäteatterissa eilen torstaina (14.6.).

Jari Sillanpää saapui musikaalin ensi-iltaan yhdessä isänsä Raimon ja sisarensa Sarin kanssa. Ilta-Sanomien mukaan ensi-ilta oli koko perheelle tunteikas kokemus, ja etenkin yksi kohtaus oli heille raskasta seurattavaa. Musikaalissa käsiteltiin Jarin äidin, Raijan, kuolemaa. Hän menehtyi syyskuussa 2015.

Lue myös: Jari Sillanpää tähtää elämäntaparemonttiin – nyt löytyy pilleriä ja jauhetta: ”Kyllä on maksa kovilla, jos meinaat noita kaikkia käyttää”

− Siinä oli aika raaka loppu. Sanottiin, että isä lähti hirvijahdille, kun äiti meni lepäämään terveyskeskukseen. Oikeasti siitä meni kaksi päivää, ja näin vaimoni sängyllä kuolleena. Sitä ei ollut mukava muistaa tässä kaiken remun keskellä, Raimo kertoi Ilta-Sanomille.

− Se on vielä hyvin herkkä paikka. Tapahtumat ovat niin lähellä vielä, Jarin sisar Sari kommentoi.

KATSO MYÖS: TÄSSÄ ON JARI SILLANPÄÄN HARVOIN JULKISUUDESSA NÄHTY ISOSISKO SARI - LOMAILEVAT YHDESSÄ AURINKORANNIKOLLA!

Rakkaudella merkitty
Rakkaudella merkitty -musikaalin työryhmä

 

Äitinsä kuolemaa käsitellyt kohtaus oli Jarillekin tunteikas hetki.

− Minä näin tuon kohtauksen kauniina, hän sanoi ja halasi isäänsä.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen, Rami Marjamäki

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!