Hyppää pääsisältöön
Hanna-Riikka Siitonen ja Janne Virtanen

IS: Hanna-Riikka Siitosen leski Janne Virtanen palasi töihin heti vaimonsa kuoleman jälkeen - halusi toteuttaa puolisonsa toiveen

Laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitosen leskeksi jäänyt puoliso Janne Virtanen palasi Uusi päivä -sarjan kuvauksiin lähes välittömästi vaimonsa kuoleman jälkeen, kertoo Ilta-Sanomat.

Ylen Uusi päivä -sarjan kuvaukset päättyvät tällä viikolla. Janne työskentelee sarjan pääohjaajana. Sarjan tuottaja Samu Reijonen kertoi Ilta-Sanomille, että Jannen nopea paluu töihin oli Hanna-Riikan toive.

Lue myös: Laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut 47-vuotiaana

− Näin he olivat ehtineet Hanna-Riikan kanssa puhua. Hän halusi, että Janne tekee Uuden päivän loppuun asti. Pyrimme siihen, että työmme jatkuu niin normaalisti kuin mahdollista, Samu kertoi lehdelle.

− Janne haluaa tehdä hommia, ja se on iso asia meille. Hän ei tässä kohtaa jää kiinni siihen suruun. Koko työyhteisö on Jannen tukena, hän jatkoi.

Lue myös: 47-vuotiaana kuollut Hanna-Riikka Siitonen oli lahjakas multitalentti: näistä töistä hänet muistetaan - kuvat elämän varrelta

Hanna-Riikka Siitonen menehtyi maanantaina (23.7.). Hänellä diagnosoitiin kilpirauhassyöpä vuonna 2000, eikä sairautta voinut hoitaa. Hanna-Riikalla ja Jannella on vuonna 2006 syntynyt tytär Vieno.

LUE NYT: Näin uskomattomalla tavalla Hanna-Riikka Siitonen ja Nina Tapio päätyivät Taikapeili-yhtyeeseen ja koko Suomen suosioon – huipputuottaja kertoo huikean tarinan menestysduon takana! 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!