fbq
Uutiset
08.08.2018 10:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Annimari Korte
IL: Yleisurheilun olympiavoittaja ahdistellut seksuaalisesti jo vuosia aitajuoksijakaunotar Annimari Kortetta - "Puristellaan pyllystä!"
Uutiset
08.08.2018 10:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Espanjassa nykyään vaikuttava aitajuoksija ja urheilutoimittaja Annimari Korte paljasti Iltalehden haastattelussa kärsineensä jo vuosia seksuaalisesta häirinnästä.

KATSO MYÖS: HUH, MIKÄ PEPPU! JUOKSIJAKAUNOTAR ANNIMARI KORTE POSEERAA SEKSIÄ TIHKUVASSA BIKINIKUVASSA: TÄSSÄ ON ENÄÄ HYVIN VÄHÄN MIELIKUVITUKSELLE TILAA - KATSO!

Hän päätyi terveysongelmiensa myötä toimittajan töihin jo vuosia sitten.

- Syy, miksi en enää halua olla Timanttiliigoissa töissä toimittajana on, että urheilijat, managerit ja keitä siellä on mukana, häiritsevät. En saa rauhassa tehdä töitä, hän toteaa Iltalehden haastattelussa.

Toimittajana pitää näyttää nätiltä ja olla mukava

Kaunottaren mukaan sama mieshenkilö on häirinnyt häntä seksuaalisesti jo vuosia. 

- Puristellaan pyllystä, ja olympiavoittajasta lähtien tullaan puristamaan. Yritän tehdä töitä, niin ne häiritsevät.

IL:n jutussa Annimari kertoo, että pisimpään ja jatkuvasti häntä ahdistellut mies on olympiavoittaja ja aktiiviurheilija.

- Hän on olympiavoittaja. Se ahdistelu on jatkunut monta vuotta, Annimari sanoi. 

KATSO MYÖS: JESSUS, MIKÄ PEPPU – AITAJUOKSIJAKAUNOTAR ANNIMARI KORTE JAKOI VIDEON AVANTOUINNISTAAN!

Annimarin mukaan toimittajana pitää näyttää nätiltä ja olla mukava kaikille, vaikka ei haluaisi. Urheilijana ei tarvitse.

Juoksuratojen ulkopuolella Annimari muistetaan parhaiten seurustelusuhteesta jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa. Kahden huippu-urheilijan suhde päättyi noin kymmenen vuotta sitten, kun Miklu petti juoksijakaunotarta Henna Kalinaisen kanssa.