fbq
Uutiset
06.07.2018 09:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Atte Kajova
Aki Samuli
IL: Tangokuningas Aki Samulille yllättävä viesti fanilta: "Lapussa luki, että olet lapseni isä!"
Uutiset
06.07.2018 09:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Atte Kajova

Vuoden 2015 tangokuningas Aki Samuli on kiertänyt Suomea ahkerasti kruunun saamisen jälkeen. Laulaja kertoo Iltalehdessä erikoisesta välikohtauksesta vuoden takaisella keikalla, jossa naispuolinen fani lähestyi häntä aivan erityisellä asialla.

Lue myös: Ex-huippuhiihtäjä lahjoitti tangokuningas Aki Samulille oman lehmän – tässä on Hippu-Mustikki Jipun Tytär! ”Minusta tulee maatalon isäntä”

Aki kertoo lehdessä saaneensa eturivissä seisoneelta naiselta kirjekuoren kesken keikan. Kuoren sisältö yllätti ja hämmensi Akin täysin.

- Avasin sen tauolla. Lapussa luki "ota pikaisesti yhteyttä, olet lapseni isä", mies sanoo IL:lle.

Aki sanoo lehdelle, että väite oli valheellinen, sillä hän muistaa kaikki harvat seksikumppaninsa ja tiesi siten, ettei väite voi olla mahdollinen. Näin ollen Akilla ei siis ole salaisia lehtolapsia.

Lue myös: Tangokuningas Aki Samuli itki laivakeikalla - erosi miehestään! 

Aktiivinen somessa

Aki on ollut urallaan hyvin suorasanainen myös sosiaalisessa mediassa. Hän on avoimesti purkanut tuntojaan muun muassa Facebookissa. Välillä päivityksistä on noussut melkoisia kohuja, mutta Aki kuitenkin suhtautuu asiaan järjellä.

– Välillä kyllä itseäni harmittaa sosiaalisessa mediassa vellova negatiivisuus. Nämä someraivot milloin mistäkin aiheesta lähtevät aina lapasesta ja paisuvat sivuraiteille. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla. Pitäisi kuitenkin aina muistaa, että ihmiset kirjoittavat ihmisille, Aki analysoi Seiskalle keväällä.

LUE LISÄÄ: Tangokuningas Aki Samuli ihmettelee some-raivoa: ”Harmittaa tämä negatiivisuus!”