IL: Samu Haberin epäilty huumerikos tapahtui Ruisrock-viikonloppuna - tästä skandaalista vuoden 2019 festivaali muistetaan!

Uutiset | 17.01.2020 14:22

Muusikko Samu Haber joutuu vastaamaan syytteeseen huumausainerikoksesta. Asia kytkeytyy kohuttuun rikosvyyhtiin, joissa epäillyt päätekijät ovat liikemies Niko Ranta-aho ja ammattigangsteri Janne "Nacci" Tranberg. Jutun tunnetuin vastaaja on fitness-kaunotar Sofia Belórf, jonka rikosnimike koskee tuottamuksellista rahanpesua.

Samu Haber kommentoi huumausainerikossyytettään – juhli jatkoilla: ”Myönnän käyttäneeni siellä vähäisen märän huumausaineita”

Iltalehti on kaivanut Samun osuudesta lisätietoja. On käynyt ilmi, että rikosepäily ajoittuu samalle viikonlopulle viime kesän Ruisrock-festivaalin kanssa. Samu oli itse paikalla Turussa ja julkaisi Instagramissa kuvankin festivaalihumusta.

Samu tiedotti torstaina 17.1., että hän on pahoillaan siitä, että on mahdollisesti syyllistynyt huumausainerikkeeseen ja oikeudenmukainen rangaistus olisi sakko. Toistaiseksi ei ole tiedossa, minkä suuruisesta määrästä huumausainetta on mahdollisesti ollut kyse tai mikä rikosnimike tarkalleen ottaen on.

Samu itse kertoo, että kesällä hänelle tarjottiin huumausainetta "eräillä jatkoilla". 

Ruisrock 2019 nousi kesällä otsikoihin ei huumausaineiden, vaan erikoisen välikohtauksen vuoksi. Seiska nimittäin paljasti, että Martina Aitolehti kävi juhlahumussa Sara Siepin kimppuun. Sittemmin riitapukarit ovat tehneet sovun.

Raju välikohtaus Ruisrockissa! Martina Aitolehti hyökkäsi Sara Siepin kimppuun!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!