Juhani Palmu

IL: Juhani Palmu viety ambulanssilla sairaalaan kolmesti kahdessa viikossa – Leila-vaimo tyytymätön hoitoihin!

21.11.2019 10:48

Taiteilija Juhani Palmu on parhaillaan Kauhavan terveysasemalla, kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan Juhania hoidetaan keuhkokuumeen ja virtsatulehduksen takia. Hän on ollut sairaalassa kolme kertaa reilun kahden viikon aikana.

- On käsittämätöntä, että Juhania on siirrelty kolme kertaa terveysaseman ja kodin välillä. Jos hänet olisi tukittu heti alussa kunnolla, olisi tilanne nyt varmasti parempi, Leila Palmu kertoi Iltalehdelle.

Lue myös: Syöpäpelko säikäytti! Juhani Palmun Leila-vaimo on taiteilijalegendan omaishoitaja: ”Aion hoitaa miestäni hautaan asti!”

Leila kertoi, että sairaalareissut alkoivat hänen huomattuaan Juhanin käytöksen muuttuneen poissaolevaksi. Juhanin kädet eivät toimineet kunnolla, ja Siilinjärvellä järjestetyn myyntinäyttelyn jälkeen hän alkoi puhua sekavia.

Leila on ollut tyytymätön Juhanin saamaan hoitoon, sillä hänet lähetettiin kotiin erilaisista oireista huolimatta.

- Juhanin keuhkoissa oli ollut rahinaa jo pidemmän aikaa, mutta sen syytä ei tutkittu kunnolla. Sunnuntaina kuume nousi nopeasti yli 40 asteeseen, ja minun oli pakko soittaa jälleen ambulanssi. Juhani on todella väsynyt ja uupunut, en voi kuin toivoa parasta. On selvää, että huoli rakkaasta ja tärkeästä ihmisestä on todella suuri, sillä toipumisen etenemisestä ei voi antaa arviota.

Lue myös: Viinaa joka päivä! Vakavasti sairas Juhani Palmu ja Leila-vaimo avautuvat rankasta sairausarjestaan!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!