fbq
Uutiset
29.12.2020 12:36
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jani Toivola
IL: Jani Toivola syöksyi entistä synkempään velkahelvettiin: kulutusluottoja ja pikavippejä 200 000 eurolla - päiväkotimaksutkin ulosotossa!
Uutiset
29.12.2020 12:36
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Entinen kansanedustaja Jani Toivola, 43, on ajautunut aiempaakin synkempään talousahdinkoon, uutisoi Iltalehti tuoreessa artikkelissaan.

IL:n mukaan Toivolalla on jäänyt maksamatta kulutusluottoja ja pikavippejä peräti 200 000 euron edestä. Helsingin käräjäoikeus on antanut Toivolalle peräti yhdeksän velkomustuomiota, joiden myötä ex-poliitikko on velvoitettu maksamaan velkojilleen noin 73 000 euroa.

Lisäksi käräjäoikeudessa on vireillä neljä velkomusasiaa, joissa Nordea ja Bank Norwegian hakevat Toivolalta yhteensä yli 120 000 euron saatavia liittyen Toivolalle myönnettyihin kulutusluottoihin ja luottokorttiin. 

Lue myös: Pahasti velkaantunut ex-kansanedustaja Jani Toivola tuulettuu hikilenkeillä - kuvat!

Toivolalla on ulosotossa tällä hetkellä yhteensä peräti 78 033 euroa. Summassa on mukana jo annettujen velkomustuomioiden lisäksi Helsingin kaupungille maksamattomia päivähoitomaksuja 632 euron edestä sekä maksamatta jääneet 1 864 euron mätkyt.

"Yksinhän ei meistä kukaan selviä"

Seiska on uutisoinut Toivolan rahaongelmista useaan otteeseen. Kun Seiska uutisoi kesäkuussa Toivolan velkomusasioista käräjäoikeudessa sekä muista veloista, Toivola avautui talousahdingostaan somessa.

Lue lisää: Kymppitonnien pikavippikierre! Ex-kansanedustaja Jani Toivola rypee rajussa velkahelvetissä!

Jani kertoi tuolloin Instagramissa saaneensa runsaasti tukea ja kannustavia viestejä mediamylläkän aikana. 

- Oikea elämä on onneksi jo pidemmällä kuin otsikot, joita ikävä kyllä osasin odottaa, koska julkisessa työssä ei voi aina vetää rajaa. Halusin kuitenkin pysyä hiljaa, koska asiat olivat liian kipeitä ja tuoreita eikä omia rajoja kannata ylittää siksi, että pelkää muita.

Jani kertoi kesällä, että perheessä voidaan hyvin talousahdingosta huolimatta ja hän paljasti myös hakeneensa apua velkaongelmiensa selvittelyyn.

- Mutta meillä on kaikki hyvin. Olen hakenut ja saanut apua. Sen myötä putosi myös isoin henkinen taakka ja se palautti oman toimintakyvyn. Edessä alkoi näkyä taas enemmän mahdollisuuksia umpikujien sijaan.

Lue lisää: Jani Toivolan talousasiat retuperällä – otti kansanedustajana kalliita kulutusluottoja!

- Yksinhän ei meistä kukaan selviä ja silti sitä kerta toisensa jälkeen menee siihen samaan harhaan. Antaa häpeän tulla tielle, Jani kertoi kesällä somessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »