IL: Hyvinkään ammuskelussa loukkaantunut Heidi Foxell rakastui Pinjaan kesällä - ensimmäiset yhteiskuvat julki jo pian ensitapaamisen jälkeen!

Uutiset | 22.08.2019 13:33

Hyvinkään ammuskelussa keväällä 2012 loukkaantunut Heidi Foxell saapui nyrkkeilijä Eva Wahlströmistä kertovan EVA-dokumenttisarjan kutsuvierastilaisuuteen uuden naisytävänsä kanssa, kertoo Iltalehti.

Heidi ja Pinja tapasivat sosiaalisen median kautta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My person ♡ @nnelli97

Henkilön Heidi Foxell (@heidifoxell) jakama julkaisu

- Tällä hetkellä menee loistavasti. Tehdään hyvää ruokaa, oleskellaan ja käytetään koiraa lenkillä, Heidi kuvailee parin arkea. lehdelle. 

Heidin ja Pinjan rakkaus roihahti kesäkuussa, kun Pinja laittoi Heidille yksityisviestin Instagramissa. 

Lue lisää: Hyvinkään ammuskelussa loukkaantuneelle Heidi Foxellille järkyttäviä uutisia – kyynelehti sokkiuutisen kuultuaan: ”Mitä helvettiä pitäisi ajatella?!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Heidi Foxell (@heidifoxell) jakama julkaisu

Heidi ja Pinja ovat kokeneet varsinaisen salamarakkauden, sillä Heidi julkaisi parin ensimmäisen yhteiskuvan jo pian ensitapaamisen jälkeen. Pari vaikuttaa Iltalehden haastattelun perusteella todella rakastuneelta. Samaa kielivät myös heidän sosiaaliseen mediaan jakamat kuvansa. 

Takana vaikeat vuodet 

Heidi on leikattu ampumavammojen takia yli 50 kertaa. Hän on menettänyt kävelykykynsä hoitovirheen vuoksi ja vuonna 2016 hän sairastui leukemiaan. Tammikuussa Heidiltä löydettiin kasvain. 

TAUSTAA: Hyvinkäällä haavoittunut poliisi Heidi Foxell paljastaa uutuuskirjassa: suunnitteli jo itsemurhansa - ”Ajatus alkoi tuntua luovuttamiselta!”

- Normaalisti se leikattaisi.. Mun tapauksessa se on vaan liian vaikeeta että sitä ei tehdä jos ei oo pakko... Mä en oikeasti enää tiedä mitä helvettiä täs pitäs ajatella, Heidi kertoi tammikuussa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!