IL: Eränkävijöiden Aki Huhtanen erosi Emilia-rakkaastaan: "Äijä jatkaa seikkailuja nyt isännän kanssa"

Uutiset | 24.08.2019 14:28

Supersuositun Eränkävijät-ohjelman kalastajana tunnettu Aki Huhtanen kertoo Iltalehdelle eronneensa pitkäaikaisesta puolisostaan Emiliasta

Lue myös:  Opettajan ja oppilaan välit syvenivät intiimiksi - lopulta lääkäri määräsi yhteisen yön: "Aamulla huomasimme, että mehän olemmekin perkele pariskunta!"

Aki avautui maaliskuussa Seiskalle pariskunnan suhteesta ja sen alusta. 

He olivat tutustuneet eräopaskoulussa, kun Aki työskenteli siellä kalastusopettajana. Hänen oppilaakseen oli ilmaantunut kalastuksesta kiinnostunut hyvinkääläiskaunotar Emilia. 

– Olimme Emilian kanssa ensimmäiset pari vuotta vain kavereita. Tulimme kuitenkin aina hyvin juttuun, Aki muistelee opettajan ja oppilaan suhdetta.

Aki kertoo Iltalehdelle, että ero oli heidän molempien päätös, eikä siihen liity dramatiikkaa. Pariskunta oli yhdessä liki seitsemän vuotta.

- Seitsemäs vuosi oli kai sitten se paha sitten, Aki kommentoi lehdelle .

Aki ja Emilia ehtivät hankkia sarjassa seikkailleen Äijä-koiran kaveriksi Mörö-pennun, joka on Äijän tavoin suomenlapinkoira. Artikkelissa kerrotaan, että koirat leikkivät tulevaisuudessakin yhdessä ja Emilia ja Aki pysyvät ystävinä. 

- Äijä jatkaa nyt seikkailuja isännän kanssa, Huhtanen kertoo lehdelle. 

Nimi vaihtui

Vielä tovi sitten Äijä-koiran virallinen Instagram-tili oli nimeltään Aija_Moro, nyt se on vaihdettu taas pelkästään Äijän nimiin. Tuoreessa kuvassa Aki avaa tarkemmin syitä. 

- Elämä ei mene aina niinkuin suunnittelee... tästä lähtien me seikkaillaan Isännän kanssa kahdestaan, mutta Pikku-Mörön seikkailuja voitte seuraa täältä, Aki kirjoittaa. 

Ps. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja tokihan me Mörön kanssa aina nähdään, Aki jatkaa. 

Lue myös: Kilpisjärven kovin julkkis Äijä-koira sai pikkuveljen: "Äijä on vähän järkyttyneen näköinen" - katso suloiset kuvat kaksikon seikkailuista!

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!