"I wanna be somebody!" - jos tunnistit biisin, niin meillä on ikäviä uutisia: W.A.S.P peruu Suomen keikat!

Uutiset | 15.06.2020 15:40

Lapsuuttaan ja nuoruuttaan 1980-luvulla eläneet eivät ole voineet välttyä W.A.S.P -yhtyeen legendaarisilta heavyhiteiltä, kuten I wanna be somebody tai Sleeping in the fire.

Nostalgiannälkäisille tämä kesä olisi ollut oiva paikka verestää muistoja, mutta ikävä kyllä, Suomeen kaavaillut kolme W.A.S.P:in keikkaa jäävät soittamatta. Syynä on, tietysti, pandemian aiheuttamat poikkeusolot ja niistä johtuneet epävarmuustekijät. 

Helsingin Kulttuuritalolle, Tampereen Pakkahuoneelle ja Oulun Teatriaan myydyt keikkaliput voi paluttaa ostopaikkoihin 15.8.2020 saakka.

– Emme todellakaan toivoneet tällaista kohtaloa kiertueelle. Kaikki kova työ valuu nyt hukkaan. Mutta tämä ei jää tähän: bändi haluaa sopia uudet keikkapäivät niin pian kuin suinkin. Esiintymisten lisäksi on luvassa myös äänityksiä ja W.A.S.P.-kirja, yhtyeen keulakuva Blackie Lawless tiedottaa. 

WASP

Blackie kuvattuna v. 2015.

Kenties W.A.S.P tuo saatanallisen kasarista ilosanomaansa tänne jo syksyllä tai viimeistään ensi talvella. Yhtyeellä on muuten yllättävä Suomi-yhteys. Bändin alkuperäiskokoonpanossa vaikuttanut kitaristi Chris Holmes on nimittäin asunut Suomessa jo pitkään. Lue lisää Chrisistä klikkaamalla tästä! 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!