Uutiset

Hyytävät kuvaukset Lapissa! Näyttelijä Kari Väänänen lataa suoraa puhetta roolihahmostaan: ”Erittäin v***umainen narsisti!”

31.03.2019 21:22

Kun kasvoihin taiteiltu tekoveri alkoi jäätyä naamaan kiinni, Kari Väänänen tiesi, että alkaa olla oikeasti kylmä.

– Yhtenä päivänä pakkasta oli 38,9 astetta. Ja kun Jäämereltä tuli vielä kosteutta, pelkäsin, että nokkani jäätyy irti, hän murahtaa.

Lue myös: Selkäsairaudesta kärsinyt Kari Väänänen sai lääkäriltä tuomion: Paraneminen kestää vuosia!

Jäämeri on lähellä, Norjakin vain kivenheiton päässä. Ollaan Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kunnassa Utsjoella, jonka arktisen tundran keskellä on kuvattu Nelosen ja Ruudun alkuperäissarjaa Kaamosta. Jos kuvausaikataulut pitävät kutinsa, sarja pitäisi putkahtaa kesäkuussa telkkariin.

– Roolihahmoni sarjassa on pahis, erittäin v***umainen narsisti. Niin tyly jätkä, että hän tuhoaa kaiken tieltään ja on valmis vaikka tappamaan, Kari kertoo.

Karin roolihahmo Kaamoksessa on ilkeä ja häikäilemätön pahis. – Kaveri on vaarallinen ja täysi narsisti!
Karin roolihahmo Kaamoksessa on ilkeä ja häikäilemätön pahis. – Kaveri on vaarallinen ja täysi narsisti!

 

”Iso juttu Lapille”

Karille, 65, meneillään ei ole mitkä tahansa kuvaukset. Keskellä tunturierämaata viihtyvä konkarinäyttelijä on silminnähden tyytyväinen saadessaan filmata ”lähes kotikulmillaan”, vaikka nykyinen koti sijaitseekin yli viiden tunnin ajomatkan päässä Kemijärvellä.

– Olen liikkunut näillä tuntureilla aikoinaan paljon isäni kanssa. Talvella kävimme pilkillä ja kesällä kuljimme muuten vaan. Tuttuja seutuja nämä ovat, hän hyökkää.

– Mutta sinällään on aivan se ja sama, missä kuvataan - kunhan on hyvä meininki. Toki tämä produktio on iso juttu Lapille. Se on hienoa.

Lue lisää Karin kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Ilkka Jaakola
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!