fbq
Uutiset
21.03.2018 14:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
heidi foxell
Hyvinkään ammuskelussa loukkaantunut poliisi Heidi Foxell kiidätettiin sairaalaan - intuboitiin jo kotona: "Olin tajuton, kun he tulivat!"
Uutiset
21.03.2018 14:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Hyvinkään ampumavälikohtauksessa vuonna 2012 vakavasti loukkaantunut poliisi Heidi Foxell joutui teho-hoitoon Helsingin Meilahden sairaalaan muutama viikko sitten. 

Lue lisää: MTV - Hyvinkään ampumavälikohtauksessa loukkaantunut poliisi Heidi joutui teho-osastolle: Se oli jälleen niin lähellä!

Lähes sata leikkausta läpikäynyt Heidi luuli ensin kärsivänsä kipulääkkeiden vieroitusoireista, mutta sairaalassa selvisi, että Heidillä oli vakava verenmyrkytys. 

Heidi kertoo sosiaalisessa mediassa, että ambulanssihenkilökunta oli joutunut intuboimaan hänet jo kotona. 

- Miten niin ollut kiire? Ei se maksanut kuin melkein 100 euroa… Ehkä se henki on vähän kalliimpi, Heidi viittaa auki leikattuun huppariinsa. 

Paikalla oli kahdeksan ensihoitajaa ja lääkäri. 

- Olin tajuton, kun he tulivat. Vajaa tuntia aikaisemmin olin ollut ihan normaalissa kunnossa. Nopeasti sitä voikin mennä huonoon kuntoon. Minulla oli siis paha verenmyrkytys, joka tuli todennäköisesti virtsatulehduksen takia. Olin kahdeksan päivää teholla, mutta nyt olen kotona ja kaikki on todella hyvin, Heidi kirjoittaa.

 

Home???

Henkilön Heidi Foxell (@heidifoxell) jakama julkaisu

Kotiinpaluu on ollut Heidille varmasti enemmän kuin mieluisa. Ainakin selviytyjän suloinen koira on ollut sitä mieltä. Heidin ja valkoisen karvapallon kohtaaminen on nimittäin enemmän kuin hellyttävä. 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »