fbq
"Hyviä ja huonoja uutisia" - Waltteri Torikalta pysäyttävä sometiedote ja kuvat: "Toivon sydämestäni..." | Seiska
Uutiset
28.01.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Waltteri Torikka
"Hyviä ja huonoja uutisia" - Waltteri Torikalta pysäyttävä sometiedote ja kuvat: "Toivon sydämestäni..."
Uutiset
28.01.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Oopperalaulaja Waltteri Torikka, 36, julkaisi sosiaalisessa mediassa pitkän ja mieltä askarruttavan kirjoituksen, missä hän paljasti vallitsevan tilanteen olevan todella lamaannuttavaa.

Joudun valitettavasti lähestymään teitä tänään sekä hyvillä että huonoilla uutisilla... Waltteri aloitti Instagram-kirjoituksensa.

Suosikkilaulaja tiedotti, että koronaepidemian ja sen tuomien rajoitusten takia osa hänen Toivo-kiertueensa konserteista on peruttu. Pieni ilonpilkahdus on kuitenkin se, että osa huhtikuun keikoista on toistaiseksi toteutumassa.

Lue myös: Oopperalaulaja Waltteri Torikka rapakunnossa - katso video miehen kuntoilusta: "Lähtötilanne on tämä!"

Waltteria kuitenkin mietityttää muun muassa toimeentulon saaminen ja konkurssit.

Kuitenkin minua askarruttaa kovasti nämä perumiset jälleen kerran. Miten tämä kaikki vaikuttaa yhtyeeni muusikoiden arkeen ja toimeentuloon. Mitä vaikutuksia näillä päätöksillä on salitekniikan ja henkilökunnan toimeentuloon. Mitä negatiivisia vaikutuksia jokaisella perumisella on ja kuinka laajalle ne ulottuvat, Waltteri mietti.

- Toivon sydämestäni, että pääsisimme pian turvallisesti esiintymään teille, että saisimme palkkaa työstä, jota itsekin olen koko elämäni intohimolla saanut opiskella, tehdä ja toteuttaa, komistus totesi.

- Toivon myös, että konkursseihin ei ajauduttaisi vaan mietittäisiin aktiivisesti käytännön toimenpiteitä, jotta ihmiset pääsisivät todellakin taas töihin. Tekemään työtä, joka on ollut heidän toimeentuloaan vuosikaudet. Paljon aikaa sekä energiaa vievä suunnittelu ja palaveeraaminen, mutta kuitenkin lopulta suunnitelmien peruminen on todella lamaannuttavaa.

Lue myös: Kuvat raisusta bileyöstä! Kaija Koo ja Waltteri Torikka juhlivat villisti Helsingissä – Kaija suttasi Waltterin kasvoja meikillä!

Waltteri julkaisi kirjoituksensa yhteydessä myös kolme apeaa kuvaa, joista yhdessä hän katsoo surumielisenä maahan. Hänen Caruso-koiransa puolestaan katsoo ikkunasta kaukaisuuteen.

Jäämme Caruson kanssa katselemaan ulos ikkunasta, viettämään etätyö- ja koulupäivää, toivomaan parempaa tulevaa. Woimia ihan jokaiselle sinne ruudun taakse toiwoo Waltteri & tiimi (sydän).

Lue myös: Oho, Waltteri Torikka julkaisi alastonkuvan – fani haltioissaan: ”Olen niin äimistynyt!” – kuva!