Uutiset
Vain Seiskassa!

Huutokauppakeisarin kanssa kännissä tapellut Ari on yhä kovissa kivuissa: Kipulääkkeetkään eivät auta!

17.04.2017 10:03

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen, 47, kanssa baaritappeluun pari viikkoa sitten Espanjassa joutunut Ari Andersson, 57, teki keisarista rikosilmoituksen myös Suomessa. 

Ari palasi Suomeen toissa viikon tiistaina, kävi keskiviikkona lääkärissä ja marssi torstaina Porvoon poliisilaitokselle tekemään ilmoituksen.

– Jätin lapun, koska olen vieläkin todella kipeä. Autosta noustessa penkki pitää työntää ihan taakse, että pääsen ulos, eikä sängystäkään meinaa päästä kunnolla ylös, Ari kertoi Seiskalle rikosilmoituksen teon jälkeen.

TAUSTAA: RIKOSILMOITUS AKI PALSANMÄESTÄ: HUUTOKAUPPAKEISARI ISKI NYRKILLÄ – ARI, 57, JOUTUI SAIRAALAAN!

TAUSTAA: HUUTOKAUPPAKEISARIN KANSSA NUJAKOINUT ARI JOUTUI SAIRAALASSA PYÖRÄTUOLIIN: KUVAT!

Kovat kivut

Ari joutui nujakan seurauksena sairaalaan. Hän kävi uudestaan lääkärissä heti Suomeen päästyään, koska kovat kivut eivät helpottaneet.

– Kipulääkkeetkään eivät ole auttaneet, ja nukkuminen on ollut vaikeaa. Kipu herättää heti, jos käännyn unissani. Lääkärit määräsivät minut ensi viikolla ultraäänitutkimuksiin, koska röntgenissä ei näkynyt murtumia.

– Ensi maanantaina minun olisi pitänyt palata töihin, mutta tuskin pystyn menemään, rakennusalalla työskentelevä Ari manasi.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!